GP24 Media

LATEST POSTS

Matton: Viitorul raliurilor de juniori este pe mâini bune cu noua structură ERC Junior

Vizualizări: 14437

Noua structură FIA ERC Junior Championship va ajuta tinerii piloți să ajungă în vârful sportului, potrivit directorului FIA Rally, Yves Matton. ERC Junior este primul campionat care adoptă noul regulament Rally3 pentru 2021, campionul câștigând premiul FIA Junior World Rally Championship pentru 2022.

Vorbind din nou după anunțul revoluționar de vineri, Matton a spus: „Aceasta este prima acțiune în procesul de redefinire a piramidei sportive de raliuri, cu mai multe anunțuri care vor fi lansate la începutul anului 2021.

„Între timp, orice inițiativă care creează o cale clară între Campionatul European de Raliuri FIA și Campionatul Mondial de Raliuri FIA este de aplaudat și sunt foarte mulțumit că am putut sta jos cu M-Sport, Pirelli și Eurosport Events pentru a discuta cu claritate obiectivul realizării scopurilor noastre comune.”

„Este vital pentru viitorul sportului nostru ca tinerilor piloți să li se ofere oportunități accesibile de a-și construi experiența internațională în mașini cu tracțiune integrală, iar acest proiect face exact acest lucru.”

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES