More

  Latest Posts

  Matton: Viitorul raliurilor de juniori este pe mâini bune cu noua structură ERC Junior

  Noua structură FIA ERC Junior Championship va ajuta tinerii piloți să ajungă în vârful sportului, potrivit directorului FIA Rally, Yves Matton. ERC Junior este primul campionat care adoptă noul regulament Rally3 pentru 2021, campionul câștigând premiul FIA Junior World Rally Championship pentru 2022.

  Vorbind din nou după anunțul revoluționar de vineri, Matton a spus: „Aceasta este prima acțiune în procesul de redefinire a piramidei sportive de raliuri, cu mai multe anunțuri care vor fi lansate la începutul anului 2021.

  „Între timp, orice inițiativă care creează o cale clară între Campionatul European de Raliuri FIA și Campionatul Mondial de Raliuri FIA este de aplaudat și sunt foarte mulțumit că am putut sta jos cu M-Sport, Pirelli și Eurosport Events pentru a discuta cu claritate obiectivul realizării scopurilor noastre comune.”

  „Este vital pentru viitorul sportului nostru ca tinerilor piloți să li se ofere oportunități accesibile de a-și construi experiența internațională în mașini cu tracțiune integrală, iar acest proiect face exact acest lucru.”

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss