Latest Posts

Mattia Binotto vorbește despre relația cu Toto Wolff

Vizualizări: 15183

Directorul Scuderiei Ferrari, Mattia Binotto, spune că relația sa cu șeful Mercedes, Toto Wolff, este mai de grabă, una de rivalitate, decât de ură. Binotto și Wolff au avut unele divergențe, la începutul sezonului, o dată cu înțelegerea făcută de Ferrari cu FIA, legată de motorul din 2019.

Wolff a explicat clar, că fiecare echipă a primit directive, în ceea ce privește realizarea unităților de putere, deci cei de la Ferrari nu au fost singurii în această situație: „Este doar o altă poveste prostească cu directivele. Sunt reguli clare pentru realizarea motoarelor.”

Wolff susține de asemenea că este trist faptul că Ferrari a avut atât de mult de suferit, în acest an, din cauza politicilor din echipă. „Probabil că ce i-a afectat atât de mult, sunt deciziile unor membrii ai echipei.”

Deși relația dintre cei doi directori părea destul de tensionată, Binotto nu crede că este așa: „Ne urâm unul pe celalalt? Cu tot respectul, el este oponentul meu, care pe deasupra, a și câștigat foarte mult în ultimii ani. Dar nu există urmă de ură. Este respect și dorință de a-l întrece, dar nu pe Toto, ci echipa Mercedes. Vreau să aduc Ferrari înapoi în top, unde merită să fie.”

Binotto insistă asupra ideii că nu a fost nimic nepotrivit în înțelegerea pe care au făcut-o cu FIA, în iarnă. Dacă celelalte echipe ar fi fost nemulțumite, puteau oricând să facă o plângere.

„Niciun oponent nu a făcut plângere împotriva noastră, anul trecut. Ce s-a întâmplat mai târziu, a fost decizia FIA, de a continua investigația, atunci când noi dezvoltam monopostul pentru 2020. Așadar am ajuns la un acord: să fim atenți pe viitor și să nejutam unii pe alții să înțelegem care sunt zonele „gri” din regulament. Și unde era nevoie de clarificări, s-au făcut.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Acordul a fost secret pentru că așa este normal. Ar fi trebuit să le arătam tuturor motorul nostru? Nu cred că a făcut cineva asta în F1 și nici nu o să facă. În ceea ce privește zonele „gri”, au fost multe, în regulament, în 2019, până când au venit directivele, iar acestea au fost definite și cu ajutorul nostru.”

„În orice caz, trecem printr-o perioadă grea din cauza COVID-ului, așa că pot apărea tensiuni și e ușor să arați cu degetul, dar contează foarte mult că suntem un grup minunat de oameni,” a declarat Binotto.

Sursa: scuderiafans.com
Photocredit: essentiallysports.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

scuderiafans.com

Latest Posts

Don't Miss