More

  Latest Posts

  Mattia Binotto vorbește despre relația cu Toto Wolff

  Directorul Scuderiei Ferrari, Mattia Binotto, spune că relația sa cu șeful Mercedes, Toto Wolff, este mai de grabă, una de rivalitate, decât de ură. Binotto și Wolff au avut unele divergențe, la începutul sezonului, o dată cu înțelegerea făcută de Ferrari cu FIA, legată de motorul din 2019.

  Wolff a explicat clar, că fiecare echipă a primit directive, în ceea ce privește realizarea unităților de putere, deci cei de la Ferrari nu au fost singurii în această situație: „Este doar o altă poveste prostească cu directivele. Sunt reguli clare pentru realizarea motoarelor.”

  Wolff susține de asemenea că este trist faptul că Ferrari a avut atât de mult de suferit, în acest an, din cauza politicilor din echipă. „Probabil că ce i-a afectat atât de mult, sunt deciziile unor membrii ai echipei.”

  Deși relația dintre cei doi directori părea destul de tensionată, Binotto nu crede că este așa: „Ne urâm unul pe celalalt? Cu tot respectul, el este oponentul meu, care pe deasupra, a și câștigat foarte mult în ultimii ani. Dar nu există urmă de ură. Este respect și dorință de a-l întrece, dar nu pe Toto, ci echipa Mercedes. Vreau să aduc Ferrari înapoi în top, unde merită să fie.”

  Binotto insistă asupra ideii că nu a fost nimic nepotrivit în înțelegerea pe care au făcut-o cu FIA, în iarnă. Dacă celelalte echipe ar fi fost nemulțumite, puteau oricând să facă o plângere.

  „Niciun oponent nu a făcut plângere împotriva noastră, anul trecut. Ce s-a întâmplat mai târziu, a fost decizia FIA, de a continua investigația, atunci când noi dezvoltam monopostul pentru 2020. Așadar am ajuns la un acord: să fim atenți pe viitor și să nejutam unii pe alții să înțelegem care sunt zonele „gri” din regulament. Și unde era nevoie de clarificări, s-au făcut.”

  „Acordul a fost secret pentru că așa este normal. Ar fi trebuit să le arătam tuturor motorul nostru? Nu cred că a făcut cineva asta în F1 și nici nu o să facă. În ceea ce privește zonele „gri”, au fost multe, în regulament, în 2019, până când au venit directivele, iar acestea au fost definite și cu ajutorul nostru.”

  „În orice caz, trecem printr-o perioadă grea din cauza COVID-ului, așa că pot apărea tensiuni și e ușor să arați cu degetul, dar contează foarte mult că suntem un grup minunat de oameni,” a declarat Binotto.

  Sursa: scuderiafans.com

  Photocredit: essentiallysports.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss