More

  Latest Posts

  Mattia Binotto susține ideea introducerii curselor sprint în Formula 1

   

  La doar câteva zile după prezentarea piloților pentru 2021, Ferrari, prin vocea lui Mattia Binotto, a susținut ideea introducerii curselor sprint în Formula 1. Oficialul elvețian susține că atât el, cât și Ferrari, sunt foarte interesați de această idee, cu speranța că spectacolul pe pistă va crește într-o manieră mai considerabilă.

  Ferrari a avut de suferit enorm în 2020, având cel mai dezastruos sezon din ultimele patru decenii. Echipa italiană a încheiat anul trecut abia pe locul al șaselea în clasamentul constructorilor, cu doar 131 de puncte acumulate în cele 17 grand prix-uri.

  “Credem că oricând e bună o schimbare care ar aduce mai mult spectacol și mai multă imprevizibilitate pe pistă.
  Suntem foarte implicați în toate discuțiile. Sprijinim această schimbare și dacă va deveni realitate, sperăm să atingă obiectivul menționat adineaori de mine.” a declarat Binotto.

  “Discuțiile sunt avansate și par să se îndrepte, cel puțin pentru moment, înspre drumul cel bun. Cu toate acestea, trebuie să luăm în considerare toate detaliile, căci ele fac diferența. Trebuie să conlucrăm pentru ca această idee și sperăm că vom găsi soluția cea mai bună.” a concluzionat oficialul echipei Ferrari.

  Mattia Binotto este team principal al echipei Ferrari din 2019, după ce l-a înlocuit pe Maurizio Arrivabene. Din nefericire, oficialul elvețian nu a reușit momentan să aibă vreo șansă la titlurile mondiale puse în joc în Formula 1. Pentru Binotto, 2021 va fi cel de-al treilea sezon în care va ocupa această funcție în cadrul echipei de la Maranello.

  În 2021, Ferrari va miza pe serviciile lui Charles Leclerc și Carlos Sainz. Noul sezon din Formula 1 va debuta pe 28 martie, cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului.

  Sursa: Autosport

  Photocredit: Autosport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss