Latest Posts

Mattia Binotto susține ideea introducerii curselor sprint în Formula 1

Vizualizări: 11258

 

La doar câteva zile după prezentarea piloților pentru 2021, Ferrari, prin vocea lui Mattia Binotto, a susținut ideea introducerii curselor sprint în Formula 1. Oficialul elvețian susține că atât el, cât și Ferrari, sunt foarte interesați de această idee, cu speranța că spectacolul pe pistă va crește într-o manieră mai considerabilă.

Ferrari a avut de suferit enorm în 2020, având cel mai dezastruos sezon din ultimele patru decenii. Echipa italiană a încheiat anul trecut abia pe locul al șaselea în clasamentul constructorilor, cu doar 131 de puncte acumulate în cele 17 grand prix-uri.

“Credem că oricând e bună o schimbare care ar aduce mai mult spectacol și mai multă imprevizibilitate pe pistă.
Suntem foarte implicați în toate discuțiile. Sprijinim această schimbare și dacă va deveni realitate, sperăm să atingă obiectivul menționat adineaori de mine.” a declarat Binotto.

“Discuțiile sunt avansate și par să se îndrepte, cel puțin pentru moment, înspre drumul cel bun. Cu toate acestea, trebuie să luăm în considerare toate detaliile, căci ele fac diferența. Trebuie să conlucrăm pentru ca această idee și sperăm că vom găsi soluția cea mai bună.” a concluzionat oficialul echipei Ferrari.

Mattia Binotto este team principal al echipei Ferrari din 2019, după ce l-a înlocuit pe Maurizio Arrivabene. Din nefericire, oficialul elvețian nu a reușit momentan să aibă vreo șansă la titlurile mondiale puse în joc în Formula 1. Pentru Binotto, 2021 va fi cel de-al treilea sezon în care va ocupa această funcție în cadrul echipei de la Maranello.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În 2021, Ferrari va miza pe serviciile lui Charles Leclerc și Carlos Sainz. Noul sezon din Formula 1 va debuta pe 28 martie, cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului.

Sursa: Autosport
Photocredit: Autosport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Autosport

Latest Posts

Don't Miss