GP24 Media

LATEST POSTS

Mattia Binotto susține ideea introducerii curselor sprint în Formula 1

Vizualizări: 10786

 

La doar câteva zile după prezentarea piloților pentru 2021, Ferrari, prin vocea lui Mattia Binotto, a susținut ideea introducerii curselor sprint în Formula 1. Oficialul elvețian susține că atât el, cât și Ferrari, sunt foarte interesați de această idee, cu speranța că spectacolul pe pistă va crește într-o manieră mai considerabilă.

Ferrari a avut de suferit enorm în 2020, având cel mai dezastruos sezon din ultimele patru decenii. Echipa italiană a încheiat anul trecut abia pe locul al șaselea în clasamentul constructorilor, cu doar 131 de puncte acumulate în cele 17 grand prix-uri.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

“Credem că oricând e bună o schimbare care ar aduce mai mult spectacol și mai multă imprevizibilitate pe pistă.
Suntem foarte implicați în toate discuțiile. Sprijinim această schimbare și dacă va deveni realitate, sperăm să atingă obiectivul menționat adineaori de mine.” a declarat Binotto.

“Discuțiile sunt avansate și par să se îndrepte, cel puțin pentru moment, înspre drumul cel bun. Cu toate acestea, trebuie să luăm în considerare toate detaliile, căci ele fac diferența. Trebuie să conlucrăm pentru ca această idee și sperăm că vom găsi soluția cea mai bună.” a concluzionat oficialul echipei Ferrari.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Mattia Binotto este team principal al echipei Ferrari din 2019, după ce l-a înlocuit pe Maurizio Arrivabene. Din nefericire, oficialul elvețian nu a reușit momentan să aibă vreo șansă la titlurile mondiale puse în joc în Formula 1. Pentru Binotto, 2021 va fi cel de-al treilea sezon în care va ocupa această funcție în cadrul echipei de la Maranello.

În 2021, Ferrari va miza pe serviciile lui Charles Leclerc și Carlos Sainz. Noul sezon din Formula 1 va debuta pe 28 martie, cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului.

Sursa: Autosport
Photocredit: Autosport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES