Latest Posts

Mattia Binotto pune în numere creșterea de putere a Ferrari-ului

Vizualizări: 16174

Directorul echipei Scuderia Ferrari, Mattia Binotto, a recunoscut că partea italiană a scos 100 CP din motorul său, comparativ cu Mercedes-ul de-a lungul erei V6 Hybrid. După ani în care Silver Arrows a dominat puterile, Ferrari a avansat definitiv în 2019, cu un upgrade introdus după pauză de la mijlocul sezonului ajutându-l pe Charles Leclerc și Sebastian Vettel să împartă șase poziții la rând.

Mattia Binotto a susținut că Mercedesul a avut cu 80 CP mai mult decât Ferrari la începutul sezonului 2014 – o campanie în care Fernando Alonso nu a putut gestiona decât două finisaje ale podiumului, iar Kimi Raikkonen nu s-a dus pe tribună tot anul.

De asemenea a spus directorului echipei că motorul Scuderia Ferrari are acum un avantaj de 50 CP față de rivalii săi, a spus către Auto Motor und Sport: „Adevărul este departe de această valoare. Presupunem un maxim de 20 CP, care este încă un număr respectabil.

„Într-un moment în care motoarele devin din ce în ce mai similare, 20 CP este un mare avantaj, ajutându-ne în calificari și în curse. Sunt mândru de această dezvoltare. Încă îmi amintesc primul an de hibrid, 2014. Diferența față de Mercedes a fost uriașă. Am făcut eforturi extraordinare la fabrica din Maranello pentru a umple acest gol. Trebuie să spun că am făcut o treabă excelentă în acest domeniu. ”- a explicat el.

Dominanța Scuderia Ferrari nu a durat până la sfârșitul campaniei, coincidând cu o serie de directive tehnice emise de FIA, deoarece rivalii au cerut să fie pusă în scrutin asupra câștigurilor de putere ale Scuderia și a făcut legături directe între cele două evenimente:

“Asta e corect. Dar trag concluziile greșit “, a adăugat Mattia Binotto -„ Nu am schimbat condițiile de funcționare ale motoarelor. Pentru a genera mai multă forță, rezistența la aer a crescut. Prin urmare, acum suntem un pic mai rapizi în viraje, dar mai lenți pe linie dreptă. ”- a concluzionat șeful Ferrari.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Auto, Motor und Sport / GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Auto, Motor und Sport / GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss