More

  Latest Posts

  Mattia Binotto pune în numere creșterea de putere a Ferrari-ului

  Directorul echipei Scuderia Ferrari, Mattia Binotto, a recunoscut că partea italiană a scos 100 CP din motorul său, comparativ cu Mercedes-ul de-a lungul erei V6 Hybrid. După ani în care Silver Arrows a dominat puterile, Ferrari a avansat definitiv în 2019, cu un upgrade introdus după pauză de la mijlocul sezonului ajutându-l pe Charles Leclerc și Sebastian Vettel să împartă șase poziții la rând.

  Mattia Binotto a susținut că Mercedesul a avut cu 80 CP mai mult decât Ferrari la începutul sezonului 2014 – o campanie în care Fernando Alonso nu a putut gestiona decât două finisaje ale podiumului, iar Kimi Raikkonen nu s-a dus pe tribună tot anul.

  De asemenea a spus directorului echipei că motorul Scuderia Ferrari are acum un avantaj de 50 CP față de rivalii săi, a spus către Auto Motor und Sport: „Adevărul este departe de această valoare. Presupunem un maxim de 20 CP, care este încă un număr respectabil.

  „Într-un moment în care motoarele devin din ce în ce mai similare, 20 CP este un mare avantaj, ajutându-ne în calificari și în curse. Sunt mândru de această dezvoltare. Încă îmi amintesc primul an de hibrid, 2014. Diferența față de Mercedes a fost uriașă. Am făcut eforturi extraordinare la fabrica din Maranello pentru a umple acest gol. Trebuie să spun că am făcut o treabă excelentă în acest domeniu. ”- a explicat el.

  Dominanța Scuderia Ferrari nu a durat până la sfârșitul campaniei, coincidând cu o serie de directive tehnice emise de FIA, deoarece rivalii au cerut să fie pusă în scrutin asupra câștigurilor de putere ale Scuderia și a făcut legături directe între cele două evenimente:

  “Asta e corect. Dar trag concluziile greșit “, a adăugat Mattia Binotto -„ Nu am schimbat condițiile de funcționare ale motoarelor. Pentru a genera mai multă forță, rezistența la aer a crescut. Prin urmare, acum suntem un pic mai rapizi în viraje, dar mai lenți pe linie dreptă. ”- a concluzionat șeful Ferrari.

  Sursa: Auto, Motor und Sport / GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss