GP24 Media

LATEST POSTS

Mattia Binotto promite că Ferrari nu va repeta greșelile din 2020

Vizualizări: 11249

 

Cu doar 131 de puncte adunate în 2020, Scuderia Ferrari a fost marea dezamăgire a anului trecut. În nici o cursă a sezonului 2020, echipa italiană nu a contat realmente la victorie, iar evoluțiile lui Charles Leclerc și Sebastian Vettel au fost condiționate substanțial de valoarea submediocră a monopostului.

Cu ocazia prezentării piloților Ferrari pentru 2021, Mattia Binotto a vorbit despre șansele echipei italiene pentru acest sezon și totodată și despre ce a însemnat lecția dură oferită de prestația din 2020 în vederea pregătirii noului sezon competițional care va începe peste fix o lună în Bahrain.

“Anul trecut a reprezentat o dezamăgire enormă. Știm că nu putem repeta un asemenea rezultat dezastruos. Trebuie să obținem rezultate mai bune în 2021.” a declarat Binotto după ce a fost întrebat despre ce a însemnat 2020 pentru Ferrari și care sunt așteptările sale pentru acest sezon.

“La asta ne așteptăm și cred că e o chestiune ce ține de mentalitatea tuturor celor implicați la Ferrari. Din postură de team principal, știu care sunt responsabilitățile care mi se cuvin. Nu simt o presiune aparte, dar simt responsabilitatea existentă pe umerii mei. Tot ce trebuie să facem e să obținem rezultate mai bune în 2021.” a continuat oficialul echipei italiene.

Mattia Binotto l-a înlocuit pe Maurizio Arrivabene în postura de team principal în 2019. Momentan, sub comanda sa, echipa italiană trece sub o perioadă dificilă, după scandalul în care Ferrari a fost implicată în 2019 și evoluția submediocră din 2020.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Ceea ce cred că ne va ajuta să revenim este dorința de victorie. Nu spun că vom câștiga în mod garantat, căci trebuie să rămânem realiști. Există echipe care au fost foarte puternice anul trecut, iar grație dezvoltărilor minore permise monoposturilor din acest an, ele vor fi puternice și în 2021.” a concluzionat Binotto.

După prezentarea echipei, Ferrari își va dezvălui noul monopost pe 10 martie, cu două zile înainte de debutul testelor din Bahrain. Pentru 2021, echipa italiană va miza pe serviciile lui Charles Leclerc și Carlos Sainz, spaniolul fiind adus în locul lui Sebastian Vettel.

Sursa: Formula 1
Photocredit: MetroNews
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES