Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Mattia Binotto promite că Ferrari nu va repeta greșelile din 2020

   

  Cu doar 131 de puncte adunate în 2020, Scuderia Ferrari a fost marea dezamăgire a anului trecut. În nici o cursă a sezonului 2020, echipa italiană nu a contat realmente la victorie, iar evoluțiile lui Charles Leclerc și Sebastian Vettel au fost condiționate substanțial de valoarea submediocră a monopostului.

  Cu ocazia prezentării piloților Ferrari pentru 2021, Mattia Binotto a vorbit despre șansele echipei italiene pentru acest sezon și totodată și despre ce a însemnat lecția dură oferită de prestația din 2020 în vederea pregătirii noului sezon competițional care va începe peste fix o lună în Bahrain.

  „Anul trecut a reprezentat o dezamăgire enormă. Știm că nu putem repeta un asemenea rezultat dezastruos. Trebuie să obținem rezultate mai bune în 2021.” a declarat Binotto după ce a fost întrebat despre ce a însemnat 2020 pentru Ferrari și care sunt așteptările sale pentru acest sezon.

  „La asta ne așteptăm și cred că e o chestiune ce ține de mentalitatea tuturor celor implicați la Ferrari. Din postură de team principal, știu care sunt responsabilitățile care mi se cuvin. Nu simt o presiune aparte, dar simt responsabilitatea existentă pe umerii mei. Tot ce trebuie să facem e să obținem rezultate mai bune în 2021.” a continuat oficialul echipei italiene.

  Mattia Binotto l-a înlocuit pe Maurizio Arrivabene în postura de team principal în 2019. Momentan, sub comanda sa, echipa italiană trece sub o perioadă dificilă, după scandalul în care Ferrari a fost implicată în 2019 și evoluția submediocră din 2020.

  „Ceea ce cred că ne va ajuta să revenim este dorința de victorie. Nu spun că vom câștiga în mod garantat, căci trebuie să rămânem realiști. Există echipe care au fost foarte puternice anul trecut, iar grație dezvoltărilor minore permise monoposturilor din acest an, ele vor fi puternice și în 2021.” a concluzionat Binotto.

  După prezentarea echipei, Ferrari își va dezvălui noul monopost pe 10 martie, cu două zile înainte de debutul testelor din Bahrain. Pentru 2021, echipa italiană va miza pe serviciile lui Charles Leclerc și Carlos Sainz, spaniolul fiind adus în locul lui Sebastian Vettel.

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: MetroNews


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss