Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Mattia Binotto nu va mai participa la curse

  Directorul Scuderiei Ferrari, Mattia Binotto, plănuiește să nu mai participe la prea multe curse din calendar. Binotto consideră că va servi interesele echipei, mai bine, din Maranello, decât o face călătorind în jurul lumii, weekend de weekend-în încercarea de a aduce echipa înapoi pe linia de plutire.

  Sub conducerea lui Binotto, Ferrari a trecut prin cea mai rea perioadă din ultimele decenii și se află pe punctul de a încheia sezonul, pe locul 7, în campionat, dacă AlphaTauri mai face rost de 14 puncte.

  Ultimele GP-uri, s-ar putea să aibă loc, fără prezența lui Binotto în padoc, începând un scenariu care se va desfășura și în 2021, când calendarul competițional va conține 23 de curse. Așadar Binotto dorește să rămână la fabrică, în Maranello, unde poate superviza cu atenție, departamentul de performanță, creat la începutul anului, cu scopul de a aduce noi victorii echipei.

  Departamentul de Performanță este coordonat de Enrico Cardile și consiliat de Rory Byrne, care a jucat un rol important la Ferrari, ca designer șef, în epoca de aur a echipei. O altă figură importantă în această mișcare este inginerul David Sanchez.

  „Nu cred că voi participa la curse. Chiar și în 2020, m-am gândit deja să sar peste unele curse, pe final de sezon, începând cu Turcia. Iar asta se va întâmpla și mai des anul viitor, pentru că, până la urmă, când ești responsabil de o întreagă echipă, managementul este mai important decât participarea la curse.”

  „Deci o dată cu creșterea numărului de etape, trebuie schimbate tacticile. Va fi mai greu pentru cei din logistică, mecanici, ingineri, dar trebuie să găsim o cale să trecem cu bine și să fim eficienți, într-un astfel de format,” a concluzionat Binotto.

  Sursa: scuderiafans.com

  Photocredit: Ferrari


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Ana Danila

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss

  Ana Danila