Latest Posts

Mattia Binotto nu va mai participa la curse

Vizualizări: 10486

Directorul Scuderiei Ferrari, Mattia Binotto, plănuiește să nu mai participe la prea multe curse din calendar. Binotto consideră că va servi interesele echipei, mai bine, din Maranello, decât o face călătorind în jurul lumii, weekend de weekend-în încercarea de a aduce echipa înapoi pe linia de plutire.

Sub conducerea lui Binotto, Ferrari a trecut prin cea mai rea perioadă din ultimele decenii și se află pe punctul de a încheia sezonul, pe locul 7, în campionat, dacă AlphaTauri mai face rost de 14 puncte.

Ultimele GP-uri, s-ar putea să aibă loc, fără prezența lui Binotto în padoc, începând un scenariu care se va desfășura și în 2021, când calendarul competițional va conține 23 de curse. Așadar Binotto dorește să rămână la fabrică, în Maranello, unde poate superviza cu atenție, departamentul de performanță, creat la începutul anului, cu scopul de a aduce noi victorii echipei.

Departamentul de Performanță este coordonat de Enrico Cardile și consiliat de Rory Byrne, care a jucat un rol important la Ferrari, ca designer șef, în epoca de aur a echipei. O altă figură importantă în această mișcare este inginerul David Sanchez.

„Nu cred că voi participa la curse. Chiar și în 2020, m-am gândit deja să sar peste unele curse, pe final de sezon, începând cu Turcia. Iar asta se va întâmpla și mai des anul viitor, pentru că, până la urmă, când ești responsabil de o întreagă echipă, managementul este mai important decât participarea la curse.”

„Deci o dată cu creșterea numărului de etape, trebuie schimbate tacticile. Va fi mai greu pentru cei din logistică, mecanici, ingineri, dar trebuie să găsim o cale să trecem cu bine și să fim eficienți, într-un astfel de format,” a concluzionat Binotto.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: scuderiafans.com
Photocredit: Ferrari
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

scuderiafans.com

Latest Posts

Don't Miss