Latest Posts

Mattia Binotto consideră că Ferrari nu este favorit la Marele Premiu al Austriei.

Vizualizări: 15864

Mattia Binotto a recunoscut că Ferrari nu este favoritul pentru a câștiga primele „curse fantome” din 2020. Cifrele pentru Mercedes și Red Bull spun că, pe baza testelor de iarnă, echipa din Maranello nu este în măsură să câștige meritele în Austria luna viitoare. 

Întrebat dacă problemele testărilor de iarnă au fost rezolvate în timpul opririi cauzate de criza coroanei, Binotto a declarat pentru publicația italiană Marca: „Datorită închiderii îndelungate a făbricilor, nu am putut lucra prea mult la date sau la tunelul de vânt”.

„Am reluat munca recent și încercăm să remediem acele puncte slabe, dar suntem acolo unde am fost în Australia, cu o mașină similară cu cea pe care am avut-o în timpul testărilor de pre-sezon. Evoluțiile vor veni mai târziu”, a adăugat el.

Binotto avertizează, de asemenea, că regulile inspirate de crizei corona precum înghețarea dezvoltării anumitor componente înseamnă că există „mai puține opțiuni de dezvoltare” în acest an. El a spus: „Am acceptat aceste schimbări din cauza responsabilității noastre față de F1, deși ne va îngreuna”, a spus el. „Dar dificil nu înseamnă imposibil”.

La fel ca Mercedes și alți concurenți, Ferrari se va încheia cea mai lungă pauză de F1 din mulți ani, cu sesiuni de testare pentru Charles Leclerc și Sebastian Vettel săptămâna viitoare. Ieșirea Ferrari va fi la Fiorano într-o mașină cu specificații din 2018.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss