More

  Latest Posts

  Mattia Binotto consideră că Ferrari nu este favorit la Marele Premiu al Austriei.

  Mattia Binotto a recunoscut că Ferrari nu este favoritul pentru a câștiga primele „curse fantome” din 2020. Cifrele pentru Mercedes și Red Bull spun că, pe baza testelor de iarnă, echipa din Maranello nu este în măsură să câștige meritele în Austria luna viitoare. 

  Întrebat dacă problemele testărilor de iarnă au fost rezolvate în timpul opririi cauzate de criza coroanei, Binotto a declarat pentru publicația italiană Marca: „Datorită închiderii îndelungate a făbricilor, nu am putut lucra prea mult la date sau la tunelul de vânt”.

  „Am reluat munca recent și încercăm să remediem acele puncte slabe, dar suntem acolo unde am fost în Australia, cu o mașină similară cu cea pe care am avut-o în timpul testărilor de pre-sezon. Evoluțiile vor veni mai târziu”, a adăugat el.

  Binotto avertizează, de asemenea, că regulile inspirate de crizei corona precum înghețarea dezvoltării anumitor componente înseamnă că există „mai puține opțiuni de dezvoltare” în acest an. El a spus: „Am acceptat aceste schimbări din cauza responsabilității noastre față de F1, deși ne va îngreuna”, a spus el. „Dar dificil nu înseamnă imposibil”.

  La fel ca Mercedes și alți concurenți, Ferrari se va încheia cea mai lungă pauză de F1 din mulți ani, cu sesiuni de testare pentru Charles Leclerc și Sebastian Vettel săptămâna viitoare. Ieșirea Ferrari va fi la Fiorano într-o mașină cu specificații din 2018.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss