Latest Posts

Mattia Binotto așteaptă anunțul privind introducerea curselor sprint

Vizualizări: 11992

Cursele sprint devenit un subiect foarte deschis în Formula 1. Deși opiniile sunt împărțite în rândul piloților, mai toate personale cu funcții administrative în echipele din Formula 1 au fost în favoarea introducerii noii idei.

Unul dintre cei mai vocali susținători ai ideii a fost Mattia Binotto. Elvețianul a susținut în mod deschis necesitatea introducerii noului sistem. Momentan, doar Silverstone a confirmat introducerea cursei sprint, urmând ca alte două grand prix-uri să aibă noul format.

“Am avut o întâlnire pozitivă cu cei de la Liberty Media. Suntem foarte bucuroși să anunțăm faptul că vom susține noul format. Mai avem câteva detalii de discutat, dar, în linii mari, nu cred că vom avea probleme. Mai trebuie analizate anumite aspecte și sperăm ca în următoarele zile să fie făcut marele anunț.” a declarat Mattia Binotto.

Binotto nu este singurul oficial care a susținut introducerea curselor sprint în Formula 1. Christian Horner și Toto Wolff au fost probabil cei mai vocali susținători ai noului format propus de Liberty Media. De asemenea, Gunther Steiner și Simon Roberts, liderii echipelor Haas și Williams, au susținut ideea.

Ferrari vine după un 2020 dezamăgitor în care a încheiat pe un modest loc șase. Pentru 2021, echipa italiană va miza pe serviciile lui Charles Leclerc și Carlos Sainz, spaniolul fiind adus în locul lui Sebastian Vettel. Noul sezon va debuta pe 28 martie, în Bahrain.

Sursa: GP Fans
Photocredit: Ferrari
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP Fans

Latest Posts

Don't Miss