More

  Latest Posts

  Mattia Binotto așteaptă anunțul privind introducerea curselor sprint

  Cursele sprint devenit un subiect foarte deschis în Formula 1. Deși opiniile sunt împărțite în rândul piloților, mai toate personale cu funcții administrative în echipele din Formula 1 au fost în favoarea introducerii noii idei.

  Unul dintre cei mai vocali susținători ai ideii a fost Mattia Binotto. Elvețianul a susținut în mod deschis necesitatea introducerii noului sistem. Momentan, doar Silverstone a confirmat introducerea cursei sprint, urmând ca alte două grand prix-uri să aibă noul format.

  “Am avut o întâlnire pozitivă cu cei de la Liberty Media. Suntem foarte bucuroși să anunțăm faptul că vom susține noul format. Mai avem câteva detalii de discutat, dar, în linii mari, nu cred că vom avea probleme. Mai trebuie analizate anumite aspecte și sperăm ca în următoarele zile să fie făcut marele anunț.” a declarat Mattia Binotto.

  Binotto nu este singurul oficial care a susținut introducerea curselor sprint în Formula 1. Christian Horner și Toto Wolff au fost probabil cei mai vocali susținători ai noului format propus de Liberty Media. De asemenea, Gunther Steiner și Simon Roberts, liderii echipelor Haas și Williams, au susținut ideea.

  Ferrari vine după un 2020 dezamăgitor în care a încheiat pe un modest loc șase. Pentru 2021, echipa italiană va miza pe serviciile lui Charles Leclerc și Carlos Sainz, spaniolul fiind adus în locul lui Sebastian Vettel. Noul sezon va debuta pe 28 martie, în Bahrain.

  Sursa: GP Fans

  Photocredit: Ferrari


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss