GP24 Media

LATEST POSTS

Mattia Binotto a explicat modificările aduse noului monopost Ferrari

Vizualizări: 10698

Ferrari a adus cele mai multe modificări monopostului disponibil pentru 2021. Conform regulamentului încă în vigoare în acest sezon și a înțelegerii dintre echipe, Ferrari a făcut modificări în limita regulilor convenite împreună cu celelalte echipe.

La prezentarea noului monopost al echipei Ferrari, Mattia Binotto a discutat pe larg despre modificările tehnice aduse în vigoare în 2021. Limitată de regulamentul existent în Formula 1, Ferrari a reușit totuși să lucreze la aspectele care au lăsat de dorit anul trecut.

În 2020, Scuderia de la Maranello a avut parte de cel mai slab sezon din ultimele patru decenii. După cele 17 grand prix-uri de anul trecut, Ferrari a adunat doar 131 de puncte, echipa italiană fiind la foarte distanță de marile rivale, Mercedes și Red Bull Racing.

“Monopostul din 2021 este bazat în mare parte pe cel de anul trecut, așa cum scrie și în noul regulament. Prin urmare, dezvoltarea a fost înghețată în mare măsură. Cu toate acestea, noi am încercat să-l îmbunătățim în ariile deficitare, acolo unde era posibil. Prin urmare, aerodinamica a fost revizuită, iar schema de culori a monopostului a fost și ea modificată.” a declarat Mattia Binotto la lansarea noului monopost al celor de la Ferrari.

Conform regulamentului unanim votat pentru 2021, fiecare echipă a avut un număr limitat de jetoane pe care l-a putut utiliza pentru a aduce modificări noului monopost. Ferrari a ales să folosească jetoanele de dezvoltare puse la dispoziție pe transmisie și suspensia spate.

Noul monopost Ferrari va debuta cu prilejul testului din Bahrain, din perioada 12-14 martie, iar oficial, în primul GP al sezonului pe 28 martie, tot în Bahrain. În 2021, echipa italiană va miza pe serviciile lui Charles Leclerc și Carlos Sainz.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES