More

  Latest Posts

  Mattia Binotto a explicat modificările aduse noului monopost Ferrari

  Ferrari a adus cele mai multe modificări monopostului disponibil pentru 2021. Conform regulamentului încă în vigoare în acest sezon și a înțelegerii dintre echipe, Ferrari a făcut modificări în limita regulilor convenite împreună cu celelalte echipe.

  La prezentarea noului monopost al echipei Ferrari, Mattia Binotto a discutat pe larg despre modificările tehnice aduse în vigoare în 2021. Limitată de regulamentul existent în Formula 1, Ferrari a reușit totuși să lucreze la aspectele care au lăsat de dorit anul trecut.

  În 2020, Scuderia de la Maranello a avut parte de cel mai slab sezon din ultimele patru decenii. După cele 17 grand prix-uri de anul trecut, Ferrari a adunat doar 131 de puncte, echipa italiană fiind la foarte distanță de marile rivale, Mercedes și Red Bull Racing.

  “Monopostul din 2021 este bazat în mare parte pe cel de anul trecut, așa cum scrie și în noul regulament. Prin urmare, dezvoltarea a fost înghețată în mare măsură. Cu toate acestea, noi am încercat să-l îmbunătățim în ariile deficitare, acolo unde era posibil. Prin urmare, aerodinamica a fost revizuită, iar schema de culori a monopostului a fost și ea modificată.” a declarat Mattia Binotto la lansarea noului monopost al celor de la Ferrari.

  Conform regulamentului unanim votat pentru 2021, fiecare echipă a avut un număr limitat de jetoane pe care l-a putut utiliza pentru a aduce modificări noului monopost. Ferrari a ales să folosească jetoanele de dezvoltare puse la dispoziție pe transmisie și suspensia spate.

  Noul monopost Ferrari va debuta cu prilejul testului din Bahrain, din perioada 12-14 martie, iar oficial, în primul GP al sezonului pe 28 martie, tot în Bahrain. În 2021, echipa italiană va miza pe serviciile lui Charles Leclerc și Carlos Sainz.

   

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss