More

  Latest Posts

  Mattia Binotto va lipsi de la ultima etapă din Abu Dhabi, din motive medicale

  Directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto, se va întoarce în Italia, în loc să rămână la Abu Dhabi, din cauza unor probleme medicale – fără legătură cu Covid-19. Binotto a lipsit deja de la două Grand Prix-uri (Turcia și Bahrain), din proprie inițiativă, iar responsabilitățile, pe circuit, i-au fost atribuite Directorului Sportiv, Laurent Mekies.

  Mekies va prelua frâiele din nou, în acest weekend, în timp ce Binotto se întoarce acasă și își ia câteva zile libere, ca să își revină. Șeful Ferrari a început să se simtă rău în Bahrain și a preferat să zboare către Italia, în loc de Abu Dhabi.

  Asta înseamnă că va rata ultima cursă a lui Vettel, împreună cu echipa, înainte ca multiplul campion mondial să treacă la Aston Martin și să fie înlocuit de Carlos Sainz, la Ferrari. Scuderia se află pe locul șase în campionatul constructorilor, în acest moment, cu 131 de puncte – la 41 de puncte distanță de Renault și cu un avantaj de 28 de puncte față de AlphaTauri.

  797114

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss