More

  Latest Posts

  Mateschitz va găsi o soluție în ceea ce privește lipsa motorului, spune Horner

  Red Bull vrea o imagine clară, în ceea ce privește soluționarea lipsei distribuitorului de motoare pentru 2022, până la finalul anului. Astea sunt veștile primite de la șeful echipei, Christian Horner, care a admis faptul că o reuniune cu Renault, nu este exclusă. Vinerea trecută, Honda a făcut anunțul șoc, că va părăsi Formula 1, la finalul sezonului următor, lăsând echipele Red Bull și Alpha Tauri, în căutare de distribuitori.

  Cum Mercedes și Ferrari, nu par a fi alternative realiste, este posibil ca singura opțiune să se afle în mâinile celor de la Renault, iar Horner consideră că nu ar fi neapărat ceva rău.

  „Renault s-a schimbat de când ne-am despărțit. Noul CEO a adus îmbunătățiri și o gură de aer proaspăt. Evoluează continuu.”

  Au fost zvonuri care indicau apariția celor de la Volkswagen sau a unuia dintre brand-urile sale (Porsche) în peisaj, dar Horner are îndoielile sale:

  „Costurile de intrare în sport sunt prea ridicate, în urma noilor reguli, deci nu va exista un nou constructor, până la apariția unui motor nou pe piață, probabil în 2026. FIA și Liberty Media trebuie să țină situația sub control. Au făcut o treabă bună cu șasiul, acum avem nevoie de motoare omologate și o limită de buget pentru power-unit.”

  Se crede că Horner s-a întâlnit în Austria, cu Dr Helmut Marko și cu proprietarul echipei, Dietrich Mateschitz. Se speculează ideea că ar dori să preia teoria din spatele motorului Honda și să se ocupe de rebranding, cu implicarea Mugen (din Milton-Keynes).

  „Avem nevoie de o imagine clară până la finalul anului. Ne păstrăm opțiunile deschise. Este foarte important să avem suficientă putere, pentru a ne putea lupta cu echipa Mercedes în următorii ani.”

  „Desigur că domnul Mateschitz va avea ultimul cuvânt în această situație.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss