GP24 Media

LATEST POSTS

Massa: Momentan, Ferrari se chinuie sub presiune

Vizualizări: 9467

Problemele recente ale echipei Ferrari în Formula 1, care au deraiat campania acestora pentru titlu, sunt rezultatul faptului că echipa nu reușeste să se adapteze presiunii constant crescătoare, presupune fostul pilot al scuderiei, Felipe Massa.

Formația italiană i-a pus serios la încercare pe cei de la Mercedes pentru o bună parte a acestui sezon, dar o serie de erori recente, atât din partea lui Sebastian Vettel, cât și din partea frontului operațional, au lăsat echipa italiană într-un punct de unde au nevoie de un miracol pentru a mai avea o șansă la titlu.

Massa, care a condus pentru Ferrari din 2006 până în 2013, crede că așteptările asupra echipei de a câștiga un titlu mondial după atâția ani, au un rol important când vine vorba de nivelul de stres al membrilor echipei.

„Am câștigat campionatul în 2007, iar după 2008 echipa a început să aibă probleme – și nu au mai câștigat de atunci,” spune Massa.

„Poate că atunci când am plecat de la Ferrari în 2013, sentimentul era similar cu ce este acum, presiunea de a câștiga, echipa trebuie să facă tot ce poate pentru a menține nivelul de stres minim. Se chinuie să își facă treaba într-un mod eficient.”

Pilotul brazilian este de părere că singura speranță a celor de la Ferrari pentru a întoarce lucrurile este o mână puternică și eliminarea presiunilor externe.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Cred că trebuie să găsești cum să lucrezi, cum să te pregătești, în cel mai simplu mod, în cel mai atent mod.”

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES