More

  Latest Posts

  Massa: Momentan, Ferrari se chinuie sub presiune

  Problemele recente ale echipei Ferrari în Formula 1, care au deraiat campania acestora pentru titlu, sunt rezultatul faptului că echipa nu reușeste să se adapteze presiunii constant crescătoare, presupune fostul pilot al scuderiei, Felipe Massa.

  Formația italiană i-a pus serios la încercare pe cei de la Mercedes pentru o bună parte a acestui sezon, dar o serie de erori recente, atât din partea lui Sebastian Vettel, cât și din partea frontului operațional, au lăsat echipa italiană într-un punct de unde au nevoie de un miracol pentru a mai avea o șansă la titlu.

  Massa, care a condus pentru Ferrari din 2006 până în 2013, crede că așteptările asupra echipei de a câștiga un titlu mondial după atâția ani, au un rol important când vine vorba de nivelul de stres al membrilor echipei.

  „Am câștigat campionatul în 2007, iar după 2008 echipa a început să aibă probleme – și nu au mai câștigat de atunci,” spune Massa.

  „Poate că atunci când am plecat de la Ferrari în 2013, sentimentul era similar cu ce este acum, presiunea de a câștiga, echipa trebuie să facă tot ce poate pentru a menține nivelul de stres minim. Se chinuie să își facă treaba într-un mod eficient.”

  Pilotul brazilian este de părere că singura speranță a celor de la Ferrari pentru a întoarce lucrurile este o mână puternică și eliminarea presiunilor externe.

  „Cred că trebuie să găsești cum să lucrezi, cum să te pregătești, în cel mai simplu mod, în cel mai atent mod.”

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss