More

  Latest Posts

  Mașină B pentru Aston Martin, modificări de vopsea pentru Ferrari.

  Aston Martin F1 va dezvălui, se pare, o mașină cu specificația “B” la Barcelona în acest weekend.

  Acest lucru vine după un început deosebit de necompetitiv pentru echipa deținută de Lawrence Stroll până acum în cadrul noului regim de reguli din 2022, în timp ce încearcă, de asemenea, să îl convingă pe Sebastian Vettel să semneze un nou contract. „Echipa Aston Martin F1 vrea să aducă o jumătate de mașină nouă (în Spania)”, a anunțat editorul Auto Motor und Sport, Michael Schmidt.

  „Toată lumea o va vedea – nu va trebui să o puneți sub lupă”. El spune că se așteaptă ca mașina verde să fie “semnificativ mai subțire” în partea din spate și să aibă alte caracteristici care să o transforme într-un fel de „copie Ferrari”. Este posibil, însă, ca doar o singură versiune a mașinii să fie gata pentru Barcelona.

  Aston Martin

  „Există probleme de livrare cu materialele și piesele în toată lumea în acest moment”, a declarat Schmidt. „Dacă va fi disponibilă doar o singură mașină, cred că va fi pentru fiul proprietarului (Lance Stroll)”. De asemenea, în Spania este așteptată și o îmbunătățire majoră a Ferrari-ului din 2022, în timp ce echipa italiană încearcă să recupereze decalajul față de Red Bull Racing după două înfrângeri consecutive. Între Miami și Barcelona, Charles Leclerc a condus F1-75 în timpul unei „zile de filmare” private la Monza – unde este posibil să fi fost testată o vopsea ușor modificată.

  Potrivit RTL și altor instituții, o parte din modernizarea Scuderiei Ferrari implică eliminarea unui strat de vopsea lucioasă transparentă, ceea ce ar putea economisi până la 700 de grame de greutate. „Presa italiană a relatat recent despre noi sidepod și alte modificări ale suspensiei și ale părții inferioare a caroseriei”, susține RTL. „Întregul pachet ar trebui să scadă mașina cu 2 până la 3 kilograme”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
  Sursa: Auto Motor und Sport
  Photocredit: Formula 1 Fans Romania

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Auto Motor und Sport

  Latest Posts

  Don't Miss