GP24 Media

LATEST POSTS

Mașină B pentru Aston Martin, modificări de vopsea pentru Ferrari.

Aston Martin< Ferrari
Vizualizări: 15286

Aston Martin F1 va dezvălui, se pare, o mașină cu specificația “B” la Barcelona în acest weekend.

Acest lucru vine după un început deosebit de necompetitiv pentru echipa deținută de Lawrence Stroll până acum în cadrul noului regim de reguli din 2022, în timp ce încearcă, de asemenea, să îl convingă pe Sebastian Vettel să semneze un nou contract. „Echipa Aston Martin F1 vrea să aducă o jumătate de mașină nouă (în Spania)”, a anunțat editorul Auto Motor und Sport, Michael Schmidt.

„Toată lumea o va vedea – nu va trebui să o puneți sub lupă”. El spune că se așteaptă ca mașina verde să fie “semnificativ mai subțire” în partea din spate și să aibă alte caracteristici care să o transforme într-un fel de „copie Ferrari”. Este posibil, însă, ca doar o singură versiune a mașinii să fie gata pentru Barcelona.

Aston Martin< Ferrari

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Există probleme de livrare cu materialele și piesele în toată lumea în acest moment”, a declarat Schmidt. „Dacă va fi disponibilă doar o singură mașină, cred că va fi pentru fiul proprietarului (Lance Stroll)”. De asemenea, în Spania este așteptată și o îmbunătățire majoră a Ferrari-ului din 2022, în timp ce echipa italiană încearcă să recupereze decalajul față de Red Bull Racing după două înfrângeri consecutive. Între Miami și Barcelona, Charles Leclerc a condus F1-75 în timpul unei „zile de filmare” private la Monza – unde este posibil să fi fost testată o vopsea ușor modificată.

Potrivit RTL și altor instituții, o parte din modernizarea Scuderiei Ferrari implică eliminarea unui strat de vopsea lucioasă transparentă, ceea ce ar putea economisi până la 700 de grame de greutate. „Presa italiană a relatat recent despre noi sidepod și alte modificări ale suspensiei și ale părții inferioare a caroseriei”, susține RTL. „Întregul pachet ar trebui să scadă mașina cu 2 până la 3 kilograme”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Auto Motor und Sport
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES