Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Martin este măgulit de interesul echipei Ducati pentru 2021.

  Pilotul Red Bull KTM Ajo Moto2 ™ discută despre interesul mărcii italiene și își admite obiectivul de a sări la MotoGP ™ în sezonul viitor.

  Jorge Martin (Red Bull KTM Ajo) a fost unul dintre invitați la ultima ediție a Podcast-ului spaniol MotoGP ™, prezentat de Ernest Riveras și Izaskun Ruiz de DAZN_ES.  În cadrul interviului său, Campionul Mondial Moto3 ™ 2018 a vorbit despre un interviu recent cu directorul sportiv al Ducati Corse, Paolo Ciabatti, în care a recunoscut că pilotul spaniol se afla pe radarul făbricii italiene ca viitor pilot.

  În ultimii ani, a existat o schimbare generațională în MotoGP ™ care a devenit cea mai notabilă la sfârșitul anului 2019, când Jorge Lorenzo s-a retras. Și a continuat cu Rookie of the Year, Fabio Quartararo, semnând pentru Monster Energy Yamaha MotoGP, în locul lui Valentino Rossi în 2021. Martin a mărturisit că această schimbare reprezintă o oportunitate pentru tinerii talente care își găsesc drum în Moto2 ™, spunând „Este momentul în care piloții mai tineri iau măsuri”.

  Desigur, Ducati a început planificarea pentru 2021 și nu numai, deoarece fiecare fabrică privește talentul din clasa Moto2 ™ cu intenția de a le semna în viitorul apropiat. Acest lucru a fost sugerat de Ciabatti însuși, sugerând Lorenzo Baldassarri (FlexBox HP 40), Enea Bastianini (Italtrans Racing Team) și Martin ca potențiali candidați Ducati. Tânărul spaniol a spus Podcast-ului spaniol MotoGP ™ că a fost măgulit de cuvintele lui Ciabatti și a fost mulțumit de faptul că munca sa grea a dat rezultate.

  „Dacă echipele MotoGP se gândesc la tine, este pentru că faci ceva bine”, a spus Martin, care a fost flatat de interesul manifestat de Ciabatti. Cu toate acestea, Martin a afirmat că dorința sa principală este să ajungă la clasa premieră cu KTM.  Cu toate acestea, Martin a spus că consideră că stilul său de călărie ar putea să se potrivească cu performanțele GP-ului Desmosedici.  „Ducati este o bicicletă la care, datorită stilului meu actual de călărie, m-aș putea adapta mai bine”, în timp ce trecerea la una dintre echipele KTM MotoGP ™ ar însemna că trebuie să lucreze la stilul său, deoarece „KTM este o bicicletă asta mă obligă să frânez foarte târziu, să îl opresc și să deschid gazul mai devreme. ”

  Anul acesta Martin călărește un șasiu Kalex în locul unui KTM, pe care spaniolul îl recunoaște a fost dificil să înceapă. „Când m-am urcat pe Kalex, mi-a fost greu. Nu este că nu merge repede, pentru că, cu stilul meu, pot merge repede, dar pentru a avea grijă de anvelope și de a scoate la maxim Kalex, trebuie să fac mai mult în colțuri. Este mai mult un stil Yamaha.

  „Anul acesta va trebui să-mi schimb stilul și apoi, în funcție de locul în care voi merge în viitor, să-l schimb din nou. Este un pic complicat, dar este ceea ce este „, a adăugat Martin, care a explicat că lasă negocierile off-track – cum ar fi zvonurile Ducati – să fie tratate de managerul său. Vom vedea că Martin trece la clasa premieră în 2021? Și dacă da, cu ce producător va fi …

  Martin vorbea pe Podcast-ul spaniol MotoGP ™. Compatriotul Maverick Viñales (Monster Energy Yamaha MotoGP) s-a aflat în cariera sa pe Podcast-ul Last On The Brakes MotoGP ™ săptămâna trecută, cu Danilo Petrucci (echipa Ducati) care împărtășește povești precum cum a renunțat aproape la visul său în 2014 în ultimul episod.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss