Latest Posts

Martin este măgulit de interesul echipei Ducati pentru 2021.

Vizualizări: 10807

Pilotul Red Bull KTM Ajo Moto2 ™ discută despre interesul mărcii italiene și își admite obiectivul de a sări la MotoGP ™ în sezonul viitor.

Jorge Martin (Red Bull KTM Ajo) a fost unul dintre invitați la ultima ediție a Podcast-ului spaniol MotoGP ™, prezentat de Ernest Riveras și Izaskun Ruiz de DAZN_ES.  În cadrul interviului său, Campionul Mondial Moto3 ™ 2018 a vorbit despre un interviu recent cu directorul sportiv al Ducati Corse, Paolo Ciabatti, în care a recunoscut că pilotul spaniol se afla pe radarul făbricii italiene ca viitor pilot.

În ultimii ani, a existat o schimbare generațională în MotoGP ™ care a devenit cea mai notabilă la sfârșitul anului 2019, când Jorge Lorenzo s-a retras. Și a continuat cu Rookie of the Year, Fabio Quartararo, semnând pentru Monster Energy Yamaha MotoGP, în locul lui Valentino Rossi în 2021. Martin a mărturisit că această schimbare reprezintă o oportunitate pentru tinerii talente care își găsesc drum în Moto2 ™, spunând „Este momentul în care piloții mai tineri iau măsuri”.

Martin este măgulit de interesul echipei Ducati pentru 2021.

Desigur, Ducati a început planificarea pentru 2021 și nu numai, deoarece fiecare fabrică privește talentul din clasa Moto2 ™ cu intenția de a le semna în viitorul apropiat. Acest lucru a fost sugerat de Ciabatti însuși, sugerând Lorenzo Baldassarri (FlexBox HP 40), Enea Bastianini (Italtrans Racing Team) și Martin ca potențiali candidați Ducati. Tânărul spaniol a spus Podcast-ului spaniol MotoGP ™ că a fost măgulit de cuvintele lui Ciabatti și a fost mulțumit de faptul că munca sa grea a dat rezultate.

„Dacă echipele MotoGP se gândesc la tine, este pentru că faci ceva bine”, a spus Martin, care a fost flatat de interesul manifestat de Ciabatti. Cu toate acestea, Martin a afirmat că dorința sa principală este să ajungă la clasa premieră cu KTM.  Cu toate acestea, Martin a spus că consideră că stilul său de călărie ar putea să se potrivească cu performanțele GP-ului Desmosedici.  „Ducati este o bicicletă la care, datorită stilului meu actual de călărie, m-aș putea adapta mai bine”, în timp ce trecerea la una dintre echipele KTM MotoGP ™ ar însemna că trebuie să lucreze la stilul său, deoarece „KTM este o bicicletă asta mă obligă să frânez foarte târziu, să îl opresc și să deschid gazul mai devreme. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Martin este măgulit de interesul echipei Ducati pentru 2021.

Anul acesta Martin călărește un șasiu Kalex în locul unui KTM, pe care spaniolul îl recunoaște a fost dificil să înceapă. „Când m-am urcat pe Kalex, mi-a fost greu. Nu este că nu merge repede, pentru că, cu stilul meu, pot merge repede, dar pentru a avea grijă de anvelope și de a scoate la maxim Kalex, trebuie să fac mai mult în colțuri. Este mai mult un stil Yamaha.

„Anul acesta va trebui să-mi schimb stilul și apoi, în funcție de locul în care voi merge în viitor, să-l schimb din nou. Este un pic complicat, dar este ceea ce este “, a adăugat Martin, care a explicat că lasă negocierile off-track – cum ar fi zvonurile Ducati – să fie tratate de managerul său. Vom vedea că Martin trece la clasa premieră în 2021? Și dacă da, cu ce producător va fi …

Martin vorbea pe Podcast-ul spaniol MotoGP ™. Compatriotul Maverick Viñales (Monster Energy Yamaha MotoGP) s-a aflat în cariera sa pe Podcast-ul Last On The Brakes MotoGP ™ săptămâna trecută, cu Danilo Petrucci (echipa Ducati) care împărtășește povești precum cum a renunțat aproape la visul său în 2014 în ultimul episod.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss