More

  Latest Posts

  Marquez se impune în prima zi de antrenamente MotoGP

  Marc Marquez a stabilit un nou record pe tur MotoGP la Losail International Circuit în efortul său de a se impune în prima zi de antrenamente din Qatar.

  Marquez a beneficiat de faptul că a putut sta în spatele lui Maverick Vinales în efortul său, reușind un timp de tur de 1m 53.380s și a stabilit un nou record pe circuitul din Qatar. Vinales a terminat ziua pe locul doi la aproape jumătate de secundă în spatele campionului mondial.

  Jack Miller a avut parte de o zi impresionantă pentru Pramac Ducati terminând ziua pe trei în fața pilotului Ducati, Danilo Petrucci.

  Fabio Quartararo, debutant în MotoGP a reușit să stabilească un tur suficient de bun pentru locul cinci alături de echipa sa Petronas Sepang Yamaha, asta după ce impresionase deja în sesiunile de antrenamente de pre-sezon de acum două săptămâni.

  Pilotul Ducati, Andrea Dovizioso s-a stabilit pe locul șase la rândul său având o încercare târzie de tur rapid. Franco Morbidelli și-a revenit și el după căzătura sa din primul viraj cu un tur suficient de bun pentru locul șapte.

  Alex Rins a terminat ziua pe 8 cu un timp care a venit târziu și care l-a împins pe Jorge Lorenzo în afara pozițiilor pentru Q2, top 10-ul fiind completat de Aleix Espargaro pe 9 și Joan Mir pe 10.

  Liderul din FP1, Valentino Rossi a terminat pe 17, pilotul Italian ne-reușind să își îmbunătățească timpul în a doua sesiune de antrenamente.

  Foto-credit: MotoGP

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss