Latest Posts

Marquez: “Nu sunt în cea mai bună formă” în MotoGP 2022.

Vizualizări: 12842

Marc Marquez admite că “nu se află în punctul ideal” în MotoGP în 2022, deoarece continuă să se chinuie să se adapteze la noua Honda, după un Mare Premiu al Portugaliei sub așteptări.

Sextuplul campion mondial era așteptat să fie unul dintre principalii combatanți în cursa de duminică de la Portimao, deși s-a calificat pe locul nouă. Dar Marquez nu a reușit să câștige locuri la start și nu a reușit decât să se claseze pe locul șase, la aproximativ 16 secunde de câștigătorul cursei, Fabio Quartararo, după ce s-a luptat cu coechipierul său de la Honda, Pol Espargaro, și cu fratele său Alex Marquez, pilotul la echipa satelit LCR Honda.

Marquez

Marc Marquez spune că știa ce așteptări se aveau de la el, dar nu și-a făcut iluzii cu privire la potențialul său și consideră că este încă departe de a înțelege modelul Honda RC213V din 2022. „Știu că toată lumea se aștepta la mai mult, dar am spus deja ieri”, pentru că oamenii spun „nu, este pentru că nu vrea să dea nimic”, a început el. „Nu suntem pregătiți să ne luptăm pentru victorie, așa că ies și în această dimineață în încălzire încerc. Un tur este un tur, senzația nu a fost bună și chiar și așa pentru cursă am făcut o mică schimbare pe motocicletă care m-a ajutat. Dar nu a fost suficient, iar din primele tururi am pedalat inconfortabil”.

„Nici măcar nu am făcut un start bun, un prim tur bun. Dar chiar și așa viteza nu a fost acolo. Așa că, din acel moment am încercat să fac tot ce pot, am încercat să-mi construiesc cursa, doar să-mi construiesc ritmul. Dar am terminat la 16 secunde în spatele liderului. Da, poți pune înapoi trei, patru secunde din primele tururi. Dar nu am avut viteza necesară pentru a recupera poziții. Nu este poziția pe care ne-am dori să terminăm, dar așa a fost. Vreau să spun că nu sunt doar eu, nu doar motocicleta. Este o consecință. Când ești în punctul tău optim, atunci totul funcționează”.

Marquez

„Dar, evident, nu sunt încă în cea mai bună formă a mea. Și am nevoie de ajutor de la motocicletă. Apoi, este adevărat că și așa încerc să iau 100% de la motocicletă și chiar și așa m-am luptat cu celelalte Honda. Dar ținta mea nu este să fiu cea mai rapidă Honda. Ținta mea este să lupt pentru primele poziții, să lupt pentru campionat. Dar toate aceste lucruri, nu sunt în modul corect acum. De asemenea, a fost un weekend special în care nu testăm prea mult – dar nimeni nu a făcut-o. Deci, aceasta nu este o scuză”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Marc Marquez se află acum pe locul 11 în clasament și la 38 de puncte de liderii comuni Fabio Quartararo și Alex Rins și nu știe cât de departe este de a face în sfârșit clic cu Honda 2022. „Nu știu”, a răspuns el când a fost întrebat de presă cât de departe simte că este de a înțelege motocicleta. „În continuare lucrez și continui să forțez acasă și aici, pe pista de curse, pentru a încerca să fiu din ce în ce mai bun. Dar vreau să spun că, bineînțeles, puteți vedea din exterior că folosesc un stil de pilotaj complet diferit față de anii trecuți. Dar în acest moment este cel mai bun mod de a conduce această motocicletă”.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss