More

  Latest Posts

  Marquez nu revine în MotoGP pentru GP-ul Europei

  Honda confirmă faptul că Marc Marquez nu va reveni în MotoGP, în acest weekend, în Grand Prix-ul Europei, dar asta nu înseamnă că nu și-ar putea face apariția în ultimele două etape. Marquez lipsește de ceva timp, mai exact din GP-ul Andalusiei, când a încercat să revină în competiție, la o săptămână după ce și-a rupt brațul drept, în prima etapă din sezon, din Jerez.

  A fost nevoie de o a doua operație, după ce s-a rupt placa inserată în braț, înaintea Marelui Premiu al Cehiei, din august, iar Marquez, a rămas pe din afară de atunci. Zvonuri din presa spaniolă spun că pilotul ar fi trecut prin a treia operație, deoarece recuperarea nu mergea conform planului, dar Honda a negat aceste speculații.

  Ideea că Marquez nu s-ar mai întoarce în 2020, a fost amplificată de declarațiile înlocuitorului său, Ștefan Bradl: „Voi încheia eu sezonul. Am descoperit asta ieri. Nu știu dacă am voie să spun oficial. Dar e pe bune. Marc trebuie să se concentreze pe recuperare. Nu cred că se merită să riște ceva.”

  „Trebuie să își revină. Iar între timp, mai este mult de muncă pentru mine. După cele două curse din Valencia, plec la Jerez pentru un test și apoi, la Portimao, pentru etapa finală.” Bradl a fost nevoit să spună, după aceea, că a fost doar opinia lui, însă acum, Honda susține același lucru.

  „Sunt fericit că Repsol Honda continuă să aibe încredere în mine. Am testat puțin în Valencia, în trecut și la Aragon am mers destul de bine. Cred că putem avea un weekend bun, luptandu-ne cu piloții din frunte, ca la Aragon și la Le Mans. Dar, în perioada asta în Valencia, temperatura este destul de mică, așa că va trebui să fim atenți.”

  Sursa: motorsport.com

  Photocredit: rallystar


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss