More

  Latest Posts

  Marquez îl bate pe Miller în condiții umede la Marele Premiu al Americii

  Marquez, multiplu câştigător la COTA, l-a învins pe australianul Miller cu peste o zecime în FP1 pe o pistă în uscare; liderul Campionatului Quartararo fiind al 15-lea.

  Marc Marquez (Repsol Honda Team) este omul care trebuie învins în FP2 la Marele Premiu Red Bull al Americii, după ce a stabilit un 2:15.872 în condițiile umede din FP1 pentru a termina cel mai rapid. Câștigătorul de șase ori al Circuitului Americii l-a învins pe Jack Miller (Ducati Lenovo Team) cu 0.167s, iar Johann Zarco (Pramac Racing) a completat top trei.

  Miguel Oliveira (Red Bull KTM Factory Racing) și Pol Espargaro (Repsol Honda Team) au fost singurii alți doi piloți care au ajuns într-o secundă de ritmul lui Marquez în prima etapă de 45 de minute, deoarece o linie uscată a început să se formeze la sfârșitul sesiunii.

  Al doilea în Campionat, Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) a obținut P8, cu 1.4s de Marquez, iar liderul Campionatului Mondial, Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP) luptându-se în condiții mixte – P15 pentru francez.

  Top 10:
  1. Marc Marquez (Repsol Honda Team) – 2:15.872
  2. Jack Miller (Ducati Lenovo Team) + 0.167
  3. Johann Zarco (Pramac Racing) + 0.599
  4. Miguel Oliveira (Red Bull KTM Factory Racing) + 0.783
  5. Pol Espargaro (Repsol Honda Team) + 0.950
  6. Alex Marquez (LCR Honda Castrol) + 1.092
  7. Alex Rins (Team Suzuki Ecstar) + 1.155
  8. Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) + 1.456
  9. Brad Binder (Red Bull KTM Factory Racing) + 1.724
  10. Iker Lecuona (Tech3 KTM Factory Racing) + 1.724

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP
  Photocredit: MotoGP

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  MotoGP

  Latest Posts

  Don't Miss