More

  Latest Posts

  Marquez iese la luptă şi domină FP1 la Sachsenring

  Cu Marquez în fruntea clasamentului, sesiunea de deschidere a fost magnific strânsă, cu primii 18 piloţi ţinându-se într-o secundă.

  Marele Premiu Liqui Moly Motorrad Deutschland a văzut clasa regină a Campionatului Mondial MotoGP ieșind pe pistă în lumina soarelui, Marc Marquez (echipa Repsol Honda) menținându-și reputaţia de la acest circuit, conducând calea cu 1’21.660 și parcurgerea a 25 de tururi.

  În ultimii 10 ani Honda a fost forța dominantă la Sachsenring, Marc Marquez fiind neînvins în toate clasele de la acest circuit din 2010.

  Marc Marquez

  În ciuda unui accident, Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP) i-a făcut umbră spaniolului și a rămas cu mai puțin de două zecimi în urmă, în timp ce pilotul japonez Takaaki Nakagami (LCR Honda IDEMITSU) a reuşit să aducă o a doua Honda în top trei.

  Totuşi Honda nu s-a oprit aici; trei Honda în primii patru au făcut-o o sesiune de deschidere promițătoare în acest weekend, Pol Espargaro (Repsol Honda Team) și-a revenit dintr-un accident din virajul 3 din primele zece minute, pentru a termina pe locul patru.

  Fratele său, Aleix Espargaro (Aprilia Racing Team Gresini) a completat primii cinci, înaintea lui Jack Miller (Ducati Lenovo Team) care este primul Ducati din clasament; Alex Rins (Echipa SUZUKI ECSTAR) a fost al șaptelea la întoarcerea în acțiune.

  Johann Zarco de la Pramac Ducati, campionul mondial Joan Mir de la Suzuki și Maverick Vinales de la Yamaha au completat top 10, Francesco Bagnaia tocmai ratând pe locul 11 la Ducati, în fața câștigătorului cursei de la Barcelona, Miguel Oliveira, pe KTM.

  Brad Binder a fost în urmă cu 1,3 s față de ritmul final KTM, în timp ce a ajuns la Sachsenring pe o motocicletă MotoGP; Şasiu KTM pentru prima dată.

  Valentino Rossi a ocupat locul 20 în Petronas SRT Yamaha, cu coechipierul Franco Morbidelli al 14-lea, împărțindu-se între începătorii Avintia Luca Marini în locul 13 și Enea Bastianini în locul 15.

  Jorge Martin de la Pramac a fost singurul cel care a căzut în ședință, debutantul luând o cădere devreme la Sachsen Kurve în drum spre locul 19 în foile de timp.

  Mai multe ştiri despre MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss