More

  Latest Posts

  Marquez a revenit pe pistă la Portimao pentru a se pregăti pentru întoarcerea în MotoGP

  Marc Marquez și-a intensificat pregătirile pentru revenirea în MotoGP completând tururi la Portimao pe o Honda RC213V-S.

  Multiplul campion mondial de MotoGP, Marc Marquez, a fost în afara acțiunii de când a suferit o comoție cerebrală într-un incident de antrenament de motocross în noiembrie, care a declanșat revenirea unei probleme de vedere – diplopie – pe care a avut-o anterior în 2011, după un accident de Moto2.

  După ce a ratat ultimele două runde ale sezonului 2021 și testul post-sezon, lui Marquez i s-a permis să se întoarcă la antrenamentele de motociclism săptămâna trecută și a optat pentru o ieșire de motocross.

  De atunci, Marquez s-a confruntat cu presa în timpul prezentării motocicletelor Honda din 2022, vinerea trecută, când a recunoscut că medicii săi nu știau cât timp va dura recuperarea lui, dar a primit un impuls când s-a confirmat că nu va avea nevoie de intervenție chirurgicală.

  Marquez, care face a doua revenire de la o accidentare gravă în la fel de mulți ani, după ce și-a rupt grav brațul în deschiderea sezonului din 2020, a declarat vineri că vrea să încerce să completeze o zi de pistă pe un circuit de Grand Prix pentru a fi „100% sigur că atunci când voi începe pre-sezonul voi fi pregătit să fac un sezon normal”.

  Echipa Honda MotoGP a lui Marquez a anunțat în mod corespunzător, prin intermediul canalelor de socializare, că va finaliza o zi de pistă la Portimao, locul GP-ului din Portugalia, duminică pe un RC213V-S – o versiune de șosea a motocicletei sale de MotoGP.

  „Ieșiți la o plimbare de duminică”, a spus Honda pe rețelele de socializare. „Marc Marquez a revenit pe pistă cu RC213V-S, în timp ce continuă să-și evalueze starea înainte de sezonul 2022.”

  Marquez va continua să urmeze sfaturile medicilor săi după ziua sa pe circuitul din Portimao înainte de a confirma dacă este apt pentru testul de pre-sezon de la Sepang, programat pentru 5-6 februarie.

  „Dacă merg pe motocicletă, este pentru că am o viziune perfectă. Dar în acest moment urmez sfatul medicului”, a spus Marquez vinerea trecută.

  „Vrea să văd care este situaţia pe un circuit de GP, un test de o zi cu multe tururi, să văd dacă atunci când obosesc am vreo problemă sau nu, iar medicul meu vrea să evalueze toate aceste lucruri înainte de a-mi permite să particip la testul din Malaezia.”

  Marquez a încheiat sezonul 2021 pe locul al șaptelea în clasament cu trei victorii în curse în timpul revenirii din accidentarea la braț care l-a exclus din sezonul 2020.

  El a terminat cu 42 de puncte în fața celui mai bun pilot Honda – coechipierul Pol Espargaro – în ciuda faptului că a ratat patru curse și s-a prăbușit din alte patru.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss