More

  Latest Posts

  Marquez “a avut nevoie de mai mult timp decât așteptat” pentru recuperare după Japonia.

  Marc Marquez spune că brațul său drept “a avut nevoie de mai mult timp decât așteptat” pentru a se recupera după prima sa cursă completă de MotoGP de la cea de-a patra operație majoră la braț, în urmă cu trei luni.

  Pilotul de la Honda și-a făcut revenirea în MotoGP la GP-ul de la Aragon, dar a rezistat doar un tur în urma a două coliziuni. Calificat în Pole Position pe ploaie săptămâna trecută în Japonia, Marc Marquez a terminat pe locul patru în prima sa cursă completă de la GP-ul Italiei de la sfârșitul lunii mai.

  Marquez

  Marc Marquez a declarat după cursa de la Motegi că a fost pentru prima dată de la fracturarea gravă a brațului de la Jerez, în 2020, când a terminat un mare premiu fără dureri – deși recunoaște că brațul său a avut nevoie de mai mult timp pentru a se recupera în săptămâna dintre Japonia și GP-ul Thailandei din acest weekend decât a anticipat. „Este adevărat că în GP-ul de la Motegi vremea ne-a ajutat, în sensul că sâmbătă nu am stresat atât de mult corpul”, a spus Marc Marquez.

  „Și asta am simțit. Iar în timpul weekend-ului am avut nevoie de mai mult timp decât mă așteptam pentru a mă recupera, pentru că luni m-am simțit bine, dar marți m-am trezit și brațul meu era complet înțepenit. Mi-a luat timp să mă recuperez, dar astăzi am început să mă simt mai bine, așa că mâine nu va fi o problemă”. Cursa lui Marc Marquez a fost ajutată de faptul că și-a stresat mai puțin corpul în timpul cursei de sâmbătă pe ploaie, prognozele din acest weekend din Thailanda părând la fel de instabile.

  În timp ce pilotul Honda recunoaște că condițiile de ploaie îi vor permite să se ridice la un nivel mai ridicat, el păstrează „un profil scăzut” în ceea ce privește așteptările sale. „După cum spuneți, prognoza pare foarte instabilă”, a adăugat Marc Marquez. „Când sunt condiții de ploaie, totul este deschis. Este adevărat că în ceea ce privește condiția fizică, este mai puțin solicitantă”.

  Marquez

  „Punctele slabe ale motocicletei nu le simți foarte mult. Dar este legat de senzația ta. La Motegi am început FP2 în condiții de ploaie, m-am întors la boxe și am spus ‘nu atingeți nimic’. Senzația a fost bună. Deci, este legat de aderența de pe pistă, de cantitatea de apă de pe pistă. Deci, vom vedea. Vom încerca să lucrăm bine, dar vom păstra un profil scăzut”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss