Latest Posts

Marquez “a avut nevoie de mai mult timp decât așteptat” pentru recuperare după Japonia.

Vizualizări: 27824

Marc Marquez spune că brațul său drept “a avut nevoie de mai mult timp decât așteptat” pentru a se recupera după prima sa cursă completă de MotoGP de la cea de-a patra operație majoră la braț, în urmă cu trei luni.

Pilotul de la Honda și-a făcut revenirea în MotoGP la GP-ul de la Aragon, dar a rezistat doar un tur în urma a două coliziuni. Calificat în Pole Position pe ploaie săptămâna trecută în Japonia, Marc Marquez a terminat pe locul patru în prima sa cursă completă de la GP-ul Italiei de la sfârșitul lunii mai.

Marquez

Marc Marquez a declarat după cursa de la Motegi că a fost pentru prima dată de la fracturarea gravă a brațului de la Jerez, în 2020, când a terminat un mare premiu fără dureri – deși recunoaște că brațul său a avut nevoie de mai mult timp pentru a se recupera în săptămâna dintre Japonia și GP-ul Thailandei din acest weekend decât a anticipat. „Este adevărat că în GP-ul de la Motegi vremea ne-a ajutat, în sensul că sâmbătă nu am stresat atât de mult corpul”, a spus Marc Marquez.

„Și asta am simțit. Iar în timpul weekend-ului am avut nevoie de mai mult timp decât mă așteptam pentru a mă recupera, pentru că luni m-am simțit bine, dar marți m-am trezit și brațul meu era complet înțepenit. Mi-a luat timp să mă recuperez, dar astăzi am început să mă simt mai bine, așa că mâine nu va fi o problemă”. Cursa lui Marc Marquez a fost ajutată de faptul că și-a stresat mai puțin corpul în timpul cursei de sâmbătă pe ploaie, prognozele din acest weekend din Thailanda părând la fel de instabile.

În timp ce pilotul Honda recunoaște că condițiile de ploaie îi vor permite să se ridice la un nivel mai ridicat, el păstrează „un profil scăzut” în ceea ce privește așteptările sale. „După cum spuneți, prognoza pare foarte instabilă”, a adăugat Marc Marquez. „Când sunt condiții de ploaie, totul este deschis. Este adevărat că în ceea ce privește condiția fizică, este mai puțin solicitantă”.

Marquez

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Punctele slabe ale motocicletei nu le simți foarte mult. Dar este legat de senzația ta. La Motegi am început FP2 în condiții de ploaie, m-am întors la boxe și am spus ‘nu atingeți nimic’. Senzația a fost bună. Deci, este legat de aderența de pe pistă, de cantitatea de apă de pe pistă. Deci, vom vedea. Vom încerca să lucrăm bine, dar vom păstra un profil scăzut”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss