More

  Latest Posts

  Marko sugerează că Țopăiala a cauzat DNF-ul lui Verstappen în Australia.

  Dr. Helmut Marko, consilierul Red Bull Racing, a sugerat că abandonul lui Max Verstappen în Marele Premiu al Australiei a fost cauzat de Țopăială.

  În 2022, mașinile au suferit de țopăială pe liniile drepte, cunoscut sub numele de porpoising, pe parcursul primelor etape ale sezonului. Max Verstappen a fost nevoit să tragă pe marginea circuitului la Melbourne, la doar câteva săptămâni după ce o altă problemă cu mașina în Bahrain l-a făcut să se retragă din Marele Premiu.

  Marko, Verstappen

  Problemele costisitoare l-au lăsat pe Max Verstappen la 46 de puncte în urma lui Charles Leclerc, de la Scuderia Ferrari, în campionatul piloților. Vorbind pentru radiodifuzorul austriac ORF, Helmut Marko a confirmat că nu există nicio problemă cu motorul Red Bull Racing și că acesta poate fi folosit în cursele viitoare, sugerând totodată cauza refinalizării lui Max Verstappen la Melbourne.

  „Totul este în regulă cu motorul – nicio problemă”, a declarat Helmut Marko. „Abandonul din Australia s-a datorat unei conducte de combustibil de înaltă presiune care s-a spart. Probabil din cauza vibrațiilor provocate de țopăitură. Asta a fost simulat pe bancul de testare, dar forțele ciudate sunt în joc”.

  Marko, Verstappen

  Cu toate acestea, țopăitură de la Red Bull Racing nu au fost la fel de severe ca cele ale Mercedes AMG F1 sau Scuderia Ferrari: „Avem asta bine sub control, dar totuși există mici mișcări”, a declarat Helmut Marko. „Presupunem că aceasta a fost cauza principală a deteriorării conductei de combustibil”.

  Red Bull Racing se află în prezent pe locul trei în Campionatul Constructorilor, la 10 puncte în spatele celor de la Mercedes AMG F1, în timp ce Scuderia Ferrari deține un avans considerabil și sa afla pe primul loc.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss