Latest Posts

Marko speră că Aston Martin îl va trata corect pe Vettel

Vizualizări: 11145

Dr. Helmut Marko speră că Sebastian Vettel va fi tratat corect în 2021, când trece la Aston Martin. Pilotul german a intrat în Formula 1 ca junior Red Bull și a reușit să câștige 4 campionate cu echipa, dar cariera sa ulterioară cu Ferrari, se încheie acum, într-un mod mai puțin plăcut.

„Face un număr neobișnuit de greșeli, din nou și din nou”, a declarat Marko, pentru Sky Deutschland. „Nu poți nega asta. E mereu la 2, 3 zecimi de Leclerc.”

Racing Point, viitoare Aston Martin, din 2021, va lăsa probabil în urmă, atmosfera rea de la Ferrari, și poate va reuși să îl aducă pe Vettel de odinioară înapoi.

„Sebastian e o persoană sensibilă, și deși este în F1 de mult timp, separarea de noi a fost grea. Acesta nu e Vettel pe care îl știm noi. Ce vedem acum, nu se apropie nici pe departe de Sebastian care a reușit să ia 4 titluri”, a adăugat Marko.

Marko crede că politica internă de la Ferrari- cu Charles Leclerc care este susținut de Nicholas Todt (fiul președintelui FIA Jean Todt), l-a rănit pe Vettel.

„Nu s-a aflat niciodată într-o astfel de situație, și îl pune la pământ. Câteodată face greșeli de începător, care mai mult ca sigur au rădăcini psihologice. Asta arată cât este de important să fii sigur pe tine și puternic din punct de vedere mental, ca să poți concura. În acest moment nu merge nimic ok pentru el.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Cu siguranță va avea un pachet competitiv la Aston. Dar când aud că toate update-urile se duc direct la Stroll junior, și abia când există 3 copii, primește și Perez ceva, sper că îl vor trata corect pe Seb. Dar știu că dă și mai bine la imagine, ca Lance Stroll să învingă un campion mondial.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss