Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Marko speră că Aston Martin îl va trata corect pe Vettel

  Dr. Helmut Marko speră că Sebastian Vettel va fi tratat corect în 2021, când trece la Aston Martin. Pilotul german a intrat în Formula 1 ca junior Red Bull și a reușit să câștige 4 campionate cu echipa, dar cariera sa ulterioară cu Ferrari, se încheie acum, într-un mod mai puțin plăcut.

  „Face un număr neobișnuit de greșeli, din nou și din nou”, a declarat Marko, pentru Sky Deutschland. „Nu poți nega asta. E mereu la 2, 3 zecimi de Leclerc.”

  Racing Point, viitoare Aston Martin, din 2021, va lăsa probabil în urmă, atmosfera rea de la Ferrari, și poate va reuși să îl aducă pe Vettel de odinioară înapoi.

  „Sebastian e o persoană sensibilă, și deși este în F1 de mult timp, separarea de noi a fost grea. Acesta nu e Vettel pe care îl știm noi. Ce vedem acum, nu se apropie nici pe departe de Sebastian care a reușit să ia 4 titluri”, a adăugat Marko.

  Marko crede că politica internă de la Ferrari- cu Charles Leclerc care este susținut de Nicholas Todt (fiul președintelui FIA Jean Todt), l-a rănit pe Vettel.

  „Nu s-a aflat niciodată într-o astfel de situație, și îl pune la pământ. Câteodată face greșeli de începător, care mai mult ca sigur au rădăcini psihologice. Asta arată cât este de important să fii sigur pe tine și puternic din punct de vedere mental, ca să poți concura. În acest moment nu merge nimic ok pentru el.”

  „Cu siguranță va avea un pachet competitiv la Aston. Dar când aud că toate update-urile se duc direct la Stroll junior, și abia când există 3 copii, primește și Perez ceva, sper că îl vor trata corect pe Seb. Dar știu că dă și mai bine la imagine, ca Lance Stroll să învingă un campion mondial.”


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Ana Danila

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss

  Ana Danila