Latest Posts

Marko îl suspectează pe Mercedes de informații privilegiate: “Altfel nu se poate explica

Vizualizări: 12640

Helmut Marko bănuiește că echipa Mercedes AMG F1 știa dinainte de noile reguli ale FIA. Consilierul Red Bull Racing nu este mulțumit de modul în care au decurs lucrurile și critică organismul de conducere al F1.

FIA intervine:
Sezonul 2022 al Formulei 1 are de înfruntat prima controversă. Porpoisingul a fost o temă pe tot parcursul sezonului, iar echipa Mercedes AMG F1 are cele mai multe probleme cu el. Echipa a încercat, în special în Azerbaidjan, să ducă o campanie pentru a obține noi reguli. Acest lucru a funcționat parțial, deoarece FIA a instituit noi „directive tehnice” și a permis echipelor să adauge o tijă suplimentară de la șasiu la podea pentru susținere. Chiar a doua zi, acea tijă era gata la Mercedes AMG F1.

Marko

Helmut Marko a declarat pentru presei că a fost surprins să vadă acest lucru. Austriacul nu vrea să acuze imediat echipa germană, dar atunci când a fost întrebat dacă echipa Mercedes AMG F1 știa dinainte, răspunsul său este clar: „Altfel nu poți explica ce s-a întâmplat”.

Nicio problemă pentru Red Bull:
Helmut Marko, ca și Max Verstappen, este sătul de faptul că FIA a început să se joace cu regulamentul în timpul sezonului pentru că o echipă suferă din cauza ricoșeelor. Deși a fost vorba doar de linii directoare, începând cu Marele Premiu al Marii Britanii, FIA vrea să poată interveni atunci când se pare că o mașină țopăie prea mult. Mașina ar trebui atunci să fie ridicată, dar în acest fel FIA pășește pe un teren periculos. În opinia lui Helmut Marko, FIA nu ar trebui să intervină deloc în configurația mașinii.

Marko

Fanii echipei Red Bull Racing probabil că nu trebuie să își facă griji. Noi orientări sau nu: Red Bull Racing probabil că nu va observa mare lucru. Mașina deja nu prea țopăie și, prin urmare, nu va avea nicio problemă în a trece de inspecție. Totuși, Helmut Marko nu se bucură prea devreme, deoarece mulți parametri sunt încă neclari în acest moment.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss