More

  Latest Posts

  Mark Webber: Hamilton va egala recordul de titluri a lui Michael Schumachers în acest an.

  Mark Webber consideră că sezonul Formula 1 2020 este „pregătit” pentru Lewis Hamilton pentru a egala recordul lui Michael Schumacher la cele șapte campionate mondiale. Pilotul Mercedes s-a mutat la o distanță de atingere a recordului de Schumacher, luând un al șaselea titlu mondial anul trecut- al cincilea al său în șase sezoane. Întrebat de podcastul F1 Nation, „care va fi campion la sfârșitul sezonului”, Webber nu a ezitat să spună: „Cred că este Lewis, este pregătit pentru lucru asta”.

  Australianul a adăugat: „Pentru el, cred că va fi foarte, foarte special”. Sezonul 2020 a fost amânat din cauza pandemiei Covid-19, prima cursă fiind acum programată la Red Bull Ring din Austria, la 5 iulie.

  Cu o pregătire limitată, pilotul australian convertit-prezentator consideră că Hamilton este cel mai potrivit pentru a se adapta la noul normal. „Este doar un tip care poate continua lucrurile cu un timp de pregătire foarte, foarte limitat”, a spus el. „Nu este nevoie de un program uriaș de testare sau timp sim. Acesta este un tip care nu trebuie să intre în ritm, el este acolo în mod natural”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss