GP24 Media

LATEST POSTS

Mark Webber: Hamilton va egala recordul de titluri a lui Michael Schumachers în acest an.

Vizualizări: 25131

Mark Webber consideră că sezonul Formula 1 2020 este „pregătit” pentru Lewis Hamilton pentru a egala recordul lui Michael Schumacher la cele șapte campionate mondiale. Pilotul Mercedes s-a mutat la o distanță de atingere a recordului de Schumacher, luând un al șaselea titlu mondial anul trecut- al cincilea al său în șase sezoane. Întrebat de podcastul F1 Nation, „care va fi campion la sfârșitul sezonului”, Webber nu a ezitat să spună: „Cred că este Lewis, este pregătit pentru lucru asta”.

Australianul a adăugat: „Pentru el, cred că va fi foarte, foarte special”. Sezonul 2020 a fost amânat din cauza pandemiei Covid-19, prima cursă fiind acum programată la Red Bull Ring din Austria, la 5 iulie.

Cu o pregătire limitată, pilotul australian convertit-prezentator consideră că Hamilton este cel mai potrivit pentru a se adapta la noul normal. „Este doar un tip care poate continua lucrurile cu un timp de pregătire foarte, foarte limitat”, a spus el. „Nu este nevoie de un program uriaș de testare sau timp sim. Acesta este un tip care nu trebuie să intre în ritm, el este acolo în mod natural”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES