More

  Latest Posts

  Mark Webber consideră că Max Verstappen putea obține mai multe victorii în Formula 1

  Unul dintre cei mai carismatici piloți prezenți în Formula 1 în ultimul deceniu este Mark Webber. Australianul a comentat pe scurt despre situația actuală a campionatului, dar și despre șansele lui Max Verstappen și Red Bull Racing la titlurile mondiale puse în joc în acest sezon.

  Australianul, acum în vârstă de 44 de ani, a pilotat pentru Red Bull Racing între 2007 și 2013, adjudecându-și alături de echipa austriacă toate cele nouă victorii de grand prix din carieră. Într-un interviu acordat publicației olandeze De Telegraaf, Webber a discutat despre situația actuală a fostei sale echipe, dar și despre prestația de până acum a lui Max Verstappen.

  “Aceasta este cea mai bună șansă a lui Verstappen și Red Bull în actuala eră. Mercedes are un monopost extraordinar, un motor foarte bine construit și un pilot uriaș, în persoana lui Lewis Hamilton, iar regulile sunt în linii mari cam aceleași ca anul trecut.” a declarat Webber.

  “Max ar fi trebuit să aibă mai multe victorii până acum dacă Red Bull și Honda ar fi fofst mai competitivi. Dar, dacă ne uităm în istorie, nici Michael Schumacher nu a câștigat cu Ferrari încă din primul lor sezon împreună.” a adăugat fostul pilot australian.

  Max Verstappen are la activ 10 victorii în Formula 1. Totuși, până acum, în nici unul din cele șase sezoane anterioare petrecute în Marele Circ, pilotul olandez nu a avut o șansă reală la titlul mondial, fiind stopat de dominația acerbă a celor de la Mercedes în 2020.

  “Sper ca Red Bull să fie competitivă în acest an, ar fi ceva extraordinar pentru toată lumea. Max e la nivelul lui Hamilton și vom vedea cum va gestiona acest sezon, cu 23 de grand prix-uri. După ce Hamilton se va retrage, în anii următori, mizez pe o rivalitate între Max Verstappen și Charles Leclerc.” a concluzionat Webber.

  Mark Webber a debutat în Formula 1 în 2002 alături de Minardi. Apoi, pilotul australian a mai concurat, pe rând, pentru Jaguar (2003 și 2004), Williams (2005-2006) și Red Bull Racing, între 2007 și 2013. Ulterior, australianul a făcut pasul spre campionatul mondial de anduranță (WEC), unde s-a încununat campion mondial.

  Sursa: De Telegraaf

  Photocredit: Motor Authority


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss