Latest Posts

Maria Iordănescu ne povestește despre experiența ei din Sinaia

Vizualizări: 27491

Maria Iordănescu a fost copilot în etapa de la Sinaia a Campionatului de Viteză în Coastă și vorbește despre experiența ei în emisiunea TV „În acest week-end”

Maria Iordănescu, prezentatoarea știrilor sportive Focus la prima oră, a participat, în acest week-end, la etapa desfășurată la Sinaia a Campionatului Național de Viteză în Coastă, transmis în exclusivitate de canalele Look Sport. Această etapă a fost câștigată de pilotul bucureștean Alex Mirea care a devenit principalul favorit la câștigarea Campionatului, cu trei etape înainte de finalul din octombrie.

Maria Iordănescu

Alex Mirea, pilotul Radical Romania a fost urmat în clasament de Silviu Dumitrescu și Costel Cășuneanu. Mihai Leu, participant la Categoria I, s-a impus clar în clasamentul etapei desfășurate la Sinaia.

Prezentatoare știrilor sportive din cadrul Focus la prima oră, Maria Iordănescu a fost copilotul lui Călin Manițiu iar experiența a fost una deosebită pentru ea.În acest week-end am trăit una dintre cele mai frumoase experiențe. Am dobândit un nou hobby, de care, sunt convinsă, mă voi ține mult timp de acum încolo. Cu siguranța mă voi reîntoarce pe circuit să retrăiesc aceste clipe.

Maria Iordănescu

Fără doar și poate, trebuie ca toți să susținem competițiile din cadrul Federației Române de Automobilism Sportiv, nu doar pentru spectacolul pe care îl oferă, dar mai ales pentru efortul pe care acești oameni extraordinari îl fac week-end de week-end prin țară. „Pentru mine a fost fantastic și chiar vreau să mă reîntorc foarte curând să simt viteza și adrenalina competiției” a spus Maria.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Look Sport
Photocredit: Look Sport TV
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Look Sport

Latest Posts

Don't Miss