More

  Latest Posts

  Maria Iordănescu ne povestește despre experiența ei din Sinaia

  Maria Iordănescu a fost copilot în etapa de la Sinaia a Campionatului de Viteză în Coastă și vorbește despre experiența ei în emisiunea TV „În acest week-end”

  Maria Iordănescu, prezentatoarea știrilor sportive Focus la prima oră, a participat, în acest week-end, la etapa desfășurată la Sinaia a Campionatului Național de Viteză în Coastă, transmis în exclusivitate de canalele Look Sport. Această etapă a fost câștigată de pilotul bucureștean Alex Mirea care a devenit principalul favorit la câștigarea Campionatului, cu trei etape înainte de finalul din octombrie.

  Maria Iordănescu

  Alex Mirea, pilotul Radical Romania a fost urmat în clasament de Silviu Dumitrescu și Costel Cășuneanu. Mihai Leu, participant la Categoria I, s-a impus clar în clasamentul etapei desfășurate la Sinaia.

  Prezentatoare știrilor sportive din cadrul Focus la prima oră, Maria Iordănescu a fost copilotul lui Călin Manițiu iar experiența a fost una deosebită pentru ea.În acest week-end am trăit una dintre cele mai frumoase experiențe. Am dobândit un nou hobby, de care, sunt convinsă, mă voi ține mult timp de acum încolo. Cu siguranța mă voi reîntoarce pe circuit să retrăiesc aceste clipe.

  Maria Iordănescu

  Fără doar și poate, trebuie ca toți să susținem competițiile din cadrul Federației Române de Automobilism Sportiv, nu doar pentru spectacolul pe care îl oferă, dar mai ales pentru efortul pe care acești oameni extraordinari îl fac week-end de week-end prin țară. „Pentru mine a fost fantastic și chiar vreau să mă reîntorc foarte curând să simt viteza și adrenalina competiției” a spus Maria.

  Mai multe știri despre  Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Look Sport

  Photocredit: Look Sport TV


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss