GP24 Media

LATEST POSTS

„Marele talent” Schumacher ar fi un mare atu pentru Haas – Magnussen

Vizualizări: 10119

Pilotul Haas, Kevin Magnussen l-a sfătuit pe Mick Schumacher să dea tot ce poate, în cazul în care ajunge în Formula 1, anul viitor. Haas a confirmat de curând, faptul că în 2021, va avea o distribuție nouă, iar zvonurile îi indică pe Schumacher și Mazepin drept înlocuitori pentru Magnussen și Grosjean.

Kevin Magnussen a spus că a fost impresionat de performanța lui Mick, dar că nu știe ce au de gând să facă Gene Haas și Guenther Steiner:

„Acum depinde de anunțul pe care îl fac, dar sunt câțiva piloți tineri, excepționali din care să aleagă. Cred că Schumacher ar trebui să fie pe listă. Dar nu știu aceste detalii, nici Guenther, nici Gene, nu îmi spun, doar presupun că Schumi Junior este. L-am întâlnit și am discutat cu el și pare a fi un tânăr foarte deștept și are și talent. Conduce clasamentul din F2 și în curse este excepțional.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Așadar, sigur se va descurca, indiferent de înțelegerea la care se va aunge, cu el. Sunt foarte sigur de abilitățile sale și stilul de pilotaj. Cred că ar fi un mare atu pentru echipă.”

Coechipierul lui Magnussen, Romain Grosjean, a spus că „motivele financiare”, au determinat echipa să înlocuiască ambii piloți. Haas, este client Ferrari, în ceea ce privește pachetul motor, așadar s-ar putea ajunge la termeni mai favorabili, cu producătorul, dacă l-ar avea în echipă pe Mick, deoarece este membru al Academiei.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Se speculează ideea că Schmacher va fi confirmat ca pilot Haas, înainte de finalul sezonului de Formula 2, alături de rivalul său Nikita Mazepin, care ar putea aduce un sprijin masiv, datorită tatălui său, miliardarul Dmitry.

Magnussen în schimb, refuză să creadă, că el și Grosjean își pierd locurile, în favoarea unor piloți care plătesc: „E greu să definești ideea de pilot care plătește, deoarece cam toți piloții aduc cu ei o anumită valoare comercială. Sunt piloți care doar scriu un cec și iau un loc, alții au familii cu bani care cumpără echipe și atunci au poziția garantată.”

„Dar cred că toți piloții, inclusiv cei mai buni, aduc o valoare comercială, fie că e vorba de sponsori, parteneri care îi însoțesc, pe toată perioada carierei. Oricine ar sta în celălalt monopost, va fi probabil cineva capabil să aducă un pachet substanțial, dar nu știu cine ar fi. Ar fi perfect dacă ar avea și ceva experiență, dar totuși, câțiva piloți, precum Schumacher, ar putea să se descurce bine și fără un coechipier experimentat.”

Magnussen spune că valoarea unui pilot din F1, este mai greu de definit, decât în alte sporturi unde contractul are o valoare de transfer: „E complicat când pilotul este responsabil de o parte atât de mare din pachetul comercial. În fotbal e mai ușor, deoarece jucătorii sunt deținuți de club, iar cluburile îi cumpără și merg ca împrumut la altele.”

„Deci știi că ai valoare ca jucător, dacă faci parte dintr-un club, iar acel club va trebui să te vândă mai departe, pentru că știe că ești un atu. Dar nu funcționează la fel și în Formula 1, din păcate. Dar asta nu se va schimba. Așa este, și motorsportul este dificil, în acest

Sursa: racefans.net
Photocredit: panetf1.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES