Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  „Marele talent” Schumacher ar fi un mare atu pentru Haas – Magnussen

  Pilotul Haas, Kevin Magnussen l-a sfătuit pe Mick Schumacher să dea tot ce poate, în cazul în care ajunge în Formula 1, anul viitor. Haas a confirmat de curând, faptul că în 2021, va avea o distribuție nouă, iar zvonurile îi indică pe Schumacher și Mazepin drept înlocuitori pentru Magnussen și Grosjean.

  Kevin Magnussen a spus că a fost impresionat de performanța lui Mick, dar că nu știe ce au de gând să facă Gene Haas și Guenther Steiner:

  „Acum depinde de anunțul pe care îl fac, dar sunt câțiva piloți tineri, excepționali din care să aleagă. Cred că Schumacher ar trebui să fie pe listă. Dar nu știu aceste detalii, nici Guenther, nici Gene, nu îmi spun, doar presupun că Schumi Junior este. L-am întâlnit și am discutat cu el și pare a fi un tânăr foarte deștept și are și talent. Conduce clasamentul din F2 și în curse este excepțional.”

  „Așadar, sigur se va descurca, indiferent de înțelegerea la care se va aunge, cu el. Sunt foarte sigur de abilitățile sale și stilul de pilotaj. Cred că ar fi un mare atu pentru echipă.”

  Coechipierul lui Magnussen, Romain Grosjean, a spus că „motivele financiare”, au determinat echipa să înlocuiască ambii piloți. Haas, este client Ferrari, în ceea ce privește pachetul motor, așadar s-ar putea ajunge la termeni mai favorabili, cu producătorul, dacă l-ar avea în echipă pe Mick, deoarece este membru al Academiei.

  Se speculează ideea că Schmacher va fi confirmat ca pilot Haas, înainte de finalul sezonului de Formula 2, alături de rivalul său Nikita Mazepin, care ar putea aduce un sprijin masiv, datorită tatălui său, miliardarul Dmitry.

  Magnussen în schimb, refuză să creadă, că el și Grosjean își pierd locurile, în favoarea unor piloți care plătesc: „E greu să definești ideea de pilot care plătește, deoarece cam toți piloții aduc cu ei o anumită valoare comercială. Sunt piloți care doar scriu un cec și iau un loc, alții au familii cu bani care cumpără echipe și atunci au poziția garantată.”

  „Dar cred că toți piloții, inclusiv cei mai buni, aduc o valoare comercială, fie că e vorba de sponsori, parteneri care îi însoțesc, pe toată perioada carierei. Oricine ar sta în celălalt monopost, va fi probabil cineva capabil să aducă un pachet substanțial, dar nu știu cine ar fi. Ar fi perfect dacă ar avea și ceva experiență, dar totuși, câțiva piloți, precum Schumacher, ar putea să se descurce bine și fără un coechipier experimentat.”

  Magnussen spune că valoarea unui pilot din F1, este mai greu de definit, decât în alte sporturi unde contractul are o valoare de transfer: „E complicat când pilotul este responsabil de o parte atât de mare din pachetul comercial. În fotbal e mai ușor, deoarece jucătorii sunt deținuți de club, iar cluburile îi cumpără și merg ca împrumut la altele.”

  „Deci știi că ai valoare ca jucător, dacă faci parte dintr-un club, iar acel club va trebui să te vândă mai departe, pentru că știe că ești un atu. Dar nu funcționează la fel și în Formula 1, din păcate. Dar asta nu se va schimba. Așa este, și motorsportul este dificil, în acest

  Sursa: racefans.net

  Photocredit: panetf1.com


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Ana Danila

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss

  Ana Danila