GP24 Media

LATEST POSTS

Marele Premiu Chinez amânat din cauza focarului de coronavirus

Vizualizări: 18640

Marele Premiu al Chinei 2020, programat pentru 17-19 aprilie, a fost amânat ca urmare a noului focar de corona virus. Promotorul Marelui Premiu Chinez, Juss Sports Group, a solicitat oficial amânarea după discuțiile în curs de desfășurare cu Federația Sporturilor de Automobile și Motociclete din Republica Populară Chineză (CAMF) și Administrația Sporturilor din Shanghai.

Pe fondul preocupărilor de sănătate continuă și cu Organizația Mondială a Sănătății care declară corona virusul ca o urgență globală pentru sănătate, Formula 1, împreună cu echipa de conducere al FIA, au decis în comun să accepte cererea de amânare pentru a asigura sănătatea și siguranța personalului călător, participanți al campionatul și fani.

Formula 1 și FIA vor continua să colaboreze îndeaproape cu echipele, promotorul cursei, CAMF și autoritățile locale pentru a monitoriza situația pe măsură ce se dezvoltă, toate părțile studiind viabilitatea posibilelor date alternative pentru Marele Premiu al Chinei la sfârșitul anului, și dacă situația se îmbunătățește.

„Marele Premiu al Chinei a fost întotdeauna o parte foarte importantă din calendarul F1, iar fanii sunt întotdeauna incredibili”, a declarat Formula 1 într-un comunicat de presă. „Cu toții așteptăm cu nerăbdare să facem curse în China cât mai curând posibil și dorim tuturor celor din țară cel mai bun în această perioadă dificilă.”

Sursa: Formula 1 World Championship Ltd.
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES