More

  Latest Posts

  Marele Premiu Chinez amânat din cauza focarului de coronavirus

  Marele Premiu al Chinei 2020, programat pentru 17-19 aprilie, a fost amânat ca urmare a noului focar de corona virus. Promotorul Marelui Premiu Chinez, Juss Sports Group, a solicitat oficial amânarea după discuțiile în curs de desfășurare cu Federația Sporturilor de Automobile și Motociclete din Republica Populară Chineză (CAMF) și Administrația Sporturilor din Shanghai.

  Pe fondul preocupărilor de sănătate continuă și cu Organizația Mondială a Sănătății care declară corona virusul ca o urgență globală pentru sănătate, Formula 1, împreună cu echipa de conducere al FIA, au decis în comun să accepte cererea de amânare pentru a asigura sănătatea și siguranța personalului călător, participanți al campionatul și fani.

  Formula 1 și FIA vor continua să colaboreze îndeaproape cu echipele, promotorul cursei, CAMF și autoritățile locale pentru a monitoriza situația pe măsură ce se dezvoltă, toate părțile studiind viabilitatea posibilelor date alternative pentru Marele Premiu al Chinei la sfârșitul anului, și dacă situația se îmbunătățește.

  „Marele Premiu al Chinei a fost întotdeauna o parte foarte importantă din calendarul F1, iar fanii sunt întotdeauna incredibili”, a declarat Formula 1 într-un comunicat de presă. „Cu toții așteptăm cu nerăbdare să facem curse în China cât mai curând posibil și dorim tuturor celor din țară cel mai bun în această perioadă dificilă.”

  Sursa: Formula 1 World Championship Ltd.

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss