GP24 Media

LATEST POSTS

Marele Premiu al Turciei se reintroduce în calendarul F1 din 2021

Marele Premiu
Vizualizări: 10508

Formula 1 a anunțat că Marele Premiu al Turciei va reveni în calendar în acest sezon, cursa de la Istanbul Park urmând să aibă loc la începutul lunii octombrie, în weekendul programat inițial pentru a găzdui Marele Premiu din Singapore.

În urma știrii care spunea că Marele Premiu din Marina Bay nu poate continua așa cum era planificat pe 3 octombrie, F1 va concura în jurul Parcul Intercity Istanbul – circuitul în care Lewis Hamilton a obținut anul trecut cel de-al șaptelea titlu de Campion Mondial.

La începutul acestui sezon, Marele Premiu al Turciei a fost eliminat din calendar din cauza restricțiilor internaționale de călătorie, dar la momentul respectiv promotorul ceruse potențialul de a se alătura calendarului mai târziu în sezon, dacă este posibil.

Marele Premiu al Turciei se reintroduce în calendarul F1 din 2021

O declarație F1 a spus: „După discuțiile cu alți promotori, suntem siguri că vom putea călători la următoarea cursă în conformitate cu protocoalele noastre stricte de siguranță. „Comunitatea de Formula 1 va continua să călătorească în acest sezon cu măsuri de siguranță stricte, care ne-au permis să călătorim în siguranță în acest sezon.

Până acum în acest sezon am efectuat peste 44.000 de teste cu 27 de cazuri pozitive, o rată de 0,06%, cele mai multe venind în prima parte a sezonului. “Odată cu aceasta, o proporție semnificativă din comunitatea F1 a fost deja vaccinată și suntem încrezători că toți vor avea ocazia să o facă până la sfârșitul verii. Vom continua să operăm într-un mod care să protejeze siguranța personalului nostru și comunitățile pe care le vizităm.”

Stefano Domenicali, președinte și CEO Formula 1 a declarat: „Suntem încântați să revenim în Turcia la circuitul Intercity Istanbul Park. Sperăm să vedem din nou o altă cursă fantastică pe una dintre cele mai bune piste din lume. “Vrem să mulțumim conducerii Parcului Intercity Istanbul și domnului Vural Ak pentru eforturile sale personale pentru ca acest eveniment să se întâmple.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Am arătat că putem continua să ne adaptăm și că există un interes imens pentru sportul nostru și speranța din multe locații pentru a găzdui un Mare Premiu. „Am avut conversații foarte bune cu toți ceilalți promoteri de la începutul anului și continuăm să lucrăm îndeaproape cu ei în această perioadă.”

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES