Latest Posts

Marele Premiu al Stiriei – Antrenamente – Pirelli Report.

Vizualizări: 10016

Max Verstappen a folosit Pirelli P Zero Red SOFT C4 pentru a domina sesiunile de antrenamente gratuite de vineri pe circuitul de acasă al echipei sale din Alpii Austriaci.

Pirelli

Decalajul de timp între anvelope:

Pirelli

Sumarul pneurilor pentru vineri:

  • Red Bull Racing a stabilit ritmul cu anvelopa P-Zero Red SOFT C4 în timpul ambelor sesiuni de antrenamente libere de pe Red Bull Ring astăzi, Max Verstappen mergând cel mai rapid dimineața și apoi din nou după-amiaza.
  • Deși au existat câteva picături la începutul FP2, ploaia nu s-a concretizat cu adevărat în timpul sesiunilor și piloții au putut alerga pe anvelope slick pe tot parcursul zilei. Vremea a rămas destul de caldă la aproximativ 24 de grade Celsius și 39 de grade pe pistă după-amiaza.
  • Piloții au avut o suprafață „verde” și alunecoasă de care să se confrunte, oferind o aderență foarte mică, mai ales în dimineața când Formula 1 a fost prima sesiune a zilei pe pistă. Ploaia dinaintea FP2 a resetat ușor pista, subliniind evoluția pistei în timpul sesiunii.
  • Decalajele dintre compuși sunt destul de mici în turul scurt și curgător de 10 viraje din Austria, deși ploaia dinaintea FP2 a făcut dificilă măsurarea exactă a așteptărilor. Decalajul de performanță dintre soft și mediu este în prezent de aproximativ 0,5 secunde aproximativ, cu decalajul dintre mediu și dur în picioare la aproximativ 0,3 secunde.

Pirelli Pirelli

Mario Isola – Head of F1 and Car Racing:
„Vremea schimbătoare a influențat acțiunea de astăzi la Red Bull Ring, echipele grăbindu-se să colecteze toate datele de care aveau nevoie înainte ca orice ploaie să cadă – ceea ce a fost cazul FP1 și în special la începutul FP2, deși a fost niciodată suficient pentru a afecta serios acțiunea, în afară de evoluția urmăririi în FP2.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pirelli

Rezultatele al primei sesiuni de Antrenamente Libere:

Pirelli

Pirelli

Rezultatele celei de-a doua sesiuni Antrenamente Libere:

Pirelli

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 / Pirelli
Photocredit: Pirelli / Getty Images
Sponsor: Pirelli

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 / Pirelli

Latest Posts

Don't Miss