More

  Latest Posts

  Marele Premiu al Stiriei – Antrenamente – Pirelli Report.

  Max Verstappen a folosit Pirelli P Zero Red SOFT C4 pentru a domina sesiunile de antrenamente gratuite de vineri pe circuitul de acasă al echipei sale din Alpii Austriaci.

  Pirelli

  Decalajul de timp între anvelope:

  Pirelli

  Sumarul pneurilor pentru vineri:

  • Red Bull Racing a stabilit ritmul cu anvelopa P-Zero Red SOFT C4 în timpul ambelor sesiuni de antrenamente libere de pe Red Bull Ring astăzi, Max Verstappen mergând cel mai rapid dimineața și apoi din nou după-amiaza.
  • Deși au existat câteva picături la începutul FP2, ploaia nu s-a concretizat cu adevărat în timpul sesiunilor și piloții au putut alerga pe anvelope slick pe tot parcursul zilei. Vremea a rămas destul de caldă la aproximativ 24 de grade Celsius și 39 de grade pe pistă după-amiaza.
  • Piloții au avut o suprafață „verde” și alunecoasă de care să se confrunte, oferind o aderență foarte mică, mai ales în dimineața când Formula 1 a fost prima sesiune a zilei pe pistă. Ploaia dinaintea FP2 a resetat ușor pista, subliniind evoluția pistei în timpul sesiunii.
  • Decalajele dintre compuși sunt destul de mici în turul scurt și curgător de 10 viraje din Austria, deși ploaia dinaintea FP2 a făcut dificilă măsurarea exactă a așteptărilor. Decalajul de performanță dintre soft și mediu este în prezent de aproximativ 0,5 secunde aproximativ, cu decalajul dintre mediu și dur în picioare la aproximativ 0,3 secunde.

  Pirelli Pirelli

  Mario Isola – Head of F1 and Car Racing:
  „Vremea schimbătoare a influențat acțiunea de astăzi la Red Bull Ring, echipele grăbindu-se să colecteze toate datele de care aveau nevoie înainte ca orice ploaie să cadă – ceea ce a fost cazul FP1 și în special la începutul FP2, deși a fost niciodată suficient pentru a afecta serios acțiunea, în afară de evoluția urmăririi în FP2.

  Pirelli

  Rezultatele al primei sesiuni de Antrenamente Libere:

  Pirelli

  Pirelli

  Rezultatele celei de-a doua sesiuni Antrenamente Libere:

  Pirelli

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24 / Pirelli

  Photocredit: Pirelli / Getty Images

  Sponsor: Pirelli


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss