More

  Latest Posts

  Marele Premiu al Principatului Monaco va avea suporteri în tribună

  Marele Premiu al Principatului Monaco a confirmat astăzi că ediția din acest an a faimosului grand prix va fi organizat cu suporteri în tribună.

  Pandemia cu noul Coronavirus a lovit din plin Marele Premiu al Principatului Monaco, ediția din 2020 fiind anulată tocmai datorită acestui eveniment nefast. Pentru 2021, organizatorii GP-ul monegasc au anunțat o serie de surprize. În primul rând, ediția din acest an a cursei va fi organizată cu suporteri.

  Decizia a fost luată pe fondul îmbunătățirii situației legate de Covid-19 în Principat. Mai mult de atât, Charles Leclerc, marele erou local, va avea o tribună dedicată lui. Astfel, suporterii pilotului Ferrari vor primi câte o șapcă și un tricou semnate de Leclerc, programul oficial și multe alte surprize din partea organizatorilor.

  Mai mult, fanii care vor achiziționa bilete în tribuna Leclerc ar putea interacționa prin intermediul aplicației Zoom cu pilotul lor preferat. Locația tribunei Leclerc este în apropierea piscinei olimpice și oferă o vizibilitate excelentă asupra acelei porțiuni de circuit. Costul unui bilet pentru ediția din acest an a grand prix-ului monegasc este de 800 de euro.

  Marele Premiu al Principatului Monaco a absentat din calendarul competițional al sezonului 2020 pentru prima oară din 1954 încoace. Anul acesta, grand prix-ul monegasc va fi organizat în perioada 20-23 mai și va fi cea de-a cincea etapă a sezonului 2021.

  Mai multe știri din Formula 1 găsiți AICI!

  Sursa: Planet F1

  Photocredit: Planet F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss