GP24 Media

LATEST POSTS

Marele Premiu al Principatului Monaco va avea suporteri în tribună

monaco
Vizualizări: 15467

Marele Premiu al Principatului Monaco a confirmat astăzi că ediția din acest an a faimosului grand prix va fi organizat cu suporteri în tribună.

Pandemia cu noul Coronavirus a lovit din plin Marele Premiu al Principatului Monaco, ediția din 2020 fiind anulată tocmai datorită acestui eveniment nefast. Pentru 2021, organizatorii GP-ul monegasc au anunțat o serie de surprize. În primul rând, ediția din acest an a cursei va fi organizată cu suporteri.

Decizia a fost luată pe fondul îmbunătățirii situației legate de Covid-19 în Principat. Mai mult de atât, Charles Leclerc, marele erou local, va avea o tribună dedicată lui. Astfel, suporterii pilotului Ferrari vor primi câte o șapcă și un tricou semnate de Leclerc, programul oficial și multe alte surprize din partea organizatorilor.

Mai mult, fanii care vor achiziționa bilete în tribuna Leclerc ar putea interacționa prin intermediul aplicației Zoom cu pilotul lor preferat. Locația tribunei Leclerc este în apropierea piscinei olimpice și oferă o vizibilitate excelentă asupra acelei porțiuni de circuit. Costul unui bilet pentru ediția din acest an a grand prix-ului monegasc este de 800 de euro.

Marele Premiu al Principatului Monaco a absentat din calendarul competițional al sezonului 2020 pentru prima oară din 1954 încoace. Anul acesta, grand prix-ul monegasc va fi organizat în perioada 20-23 mai și va fi cea de-a cincea etapă a sezonului 2021.

Mai multe știri din Formula 1 găsiți AICI!

Sursa: Planet F1
Photocredit: Planet F1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES