GP24 Media

LATEST POSTS

Marele Premiu al Olandei 2021 – Posibile strategii de cursă – Pirelli Report.

strategii
Vizualizări: 11538

Posibile strategii de cursă și puncte de vedere cu privire la Marele Premiu al Olandei de către inginerii Pirelli și directorul Motorsport Mario Isola.

strategii

Rezultatele Complete ale Sesiunii de Calificare:

strategii

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

strategii

Posibile strategii de cursă:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

  • Marele Premiu al Olandei de 72 de ture este un pas în necunoscut pentru toată lumea, dar pe hârtie o strategie cu două opriri și o strategie cu o singură oprire pare destul de clara – deși acest lucru depinde în mod evident de o serie de variabile diferite, cum ar fi temperatura pistei precum și degradarea anvelopelor.
  • În practică, echipele vor tinde întotdeauna spre o strategie cu o singură oprire ca opțiune implicită, mai ales că circuitul strâns limitat Zandvoort pare să îngreuneze destul de mult depășirile.
  • Strategia optimă pentru o singură oprire constă într-o pornire pe P Zero Yellow MEDIUM C2 sau P Zero Red SOFT C3, urmată de un stint final mai lung pe P Zero White HARD C1.
  • Cu toate acestea, există câteva semne de întrebare care ar putea pune în joc și o strategie cu două opriri: mai ales dacă este cald sau dacă degradarea este mai mare decât se aștepta pe anvelopa moale, în special.
  • Numărul de steaguri roșii și sesiuni oprite văzute până acum sugerează, de asemenea, că o perioadă cu mașina de siguranță sau chiar un steag roșu ar putea fi posibilă în timpul cursei, ceea ce ar modifica complet strategia planificata.

Să fim atenți:

  • Max Verstappen de la Red Bull F1 a devenit primul olandez care a câștigat Pole Position pentru Marele Premiu al Olandei, completând cel mai rapid tur al anvelopelor P Zero Red SOFT C3 chiar la sfârșitul sesiunii Q3. Max Verstappen a fost, de asemenea, cel mai rapid la antrenamente libere în această dimineață, înaintea ambelor Mercedes AMG F1, în timp ce era în calificare, din nou pe anvelopa P Zero Red SOFT C3.
  • Toți piloții au folosit softul de la început până la sfârșitul sesiunii de calificare, cu excepția ambilor piloți Mercedes AMG F1, care au rulat anvelopele P Zero Yellow MEDIUM C2 pentru a-și stabili cei mai buni timpi în Q1 (având un set mai puțin de anvelope soft după FP3). În consecință, primii 10 de pe grilă vor începe mâine pe anvelopa soft.
  • Sesiunea Q2 a fost întreruptă de două steaguri roșii, care au incheiat-o prematur, din cauza a două incidente separate care au implicat ambii piloți Williams F1, provocând o întârziere de aproximativ o jumătate de oră.
  • Condițiile au fost calde și uscate pe tot parcursul calificării, cu 23 de grade ambientale și 34 de grade pe pistă la jumătatea sesiunii. Cu toate acestea, a existat ceva vânt care a afectat aerodinamica și a oferit pilotilor o provocare suplimentară.

Seturi de anvelope disponibile pentru piloții din cursa de astăzi:

Formula 3, Cursa 1:

Arthur Leclerc de la Prema, fratele mai mic al starului Ferrari F1, Charles Leclerc, a câștigat sâmbătă dimineață cursa de deschidere in Formula 3, toți piloții folosind compozitia dura P Zero White. Leclerc a făcut o escapadă fantastică pentru a prelua conducerea la ieșirea din primul viraj, pe care a apărat-o până la finalul cursei de 24 de tururi, câștigând cu mai puțin de o secundă.

A aparut o mașină de siguranță cu șapte ture inainte de final, cu mai mulți piloți, inclusiv liderul campionatului Prema, Dennis Hauger, care profită de reluare pentru a ocupa locuri in fata. Ido Cohen de la Carlin a terminat pe locul 12, astfel a început Cursa 2 din pole position.

strategii

Mario Isola – Head of F1 and Car Racing:
A fost o de sesiune de calificare start-stop, în conformitate cu ceea ce am văzut în majoritatea sesiunilor de până acum, cu două steaguri roșii în Q2 și câteva surprize pe tot parcursul. Aici s-a văzut o evoluție mare a pistei în calificări, cei mai rapizi timpi venind chiar la sfârșitul fiecărei sesiuni – deci acest lucru a avut un impact clar asupra strategiei de calificare, echipele încercând să își stabilească timpul cât mai târziu posibil.

În ceea ce privește strategia de cursă, totul este încă oarecum deschis, cu atât un dublu cât și un singur stop posibil. Cu toate acestea, echipele vor dori să se concentreze pe o singura oprire, dacă pot, ceea ce este realizabil folosind fie anvelopa medie, fie cea moale pentru a porni, urmată de un stint final pe hard. Fără o mulțime de informații prealabile pe care să le recăpătăm, există, de asemenea, posibilitatea ca pilotii să facă ceva diferit – ceea ce ar putea pur și simplu să dea roade “.

strategii

strategii

strategii

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 / Pirelli
Photocredit: Pirelli / Getty Images
Sponsor: Pirelli

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES