Latest Posts

Marele Premiu al Emiliei Romagna: Russell conduce FP2 în fața lui Perez și Leclerc.

Vizualizări: 12129

George Russell, pilotul Mercedes, a condus cea de-a doua sesiune de antrenamente înaintea Marelui Premiu al Emiliei Romagna, ediția 2022 a Formulei 1, devansându-i pe Sergio Perez de la Red Bull Racing și pe Charles Leclerc, liderul campionatului.

Britanicul, care s-a calificat pe locul 11 pentru prima cursă de sprint a sezonului, care va avea loc sâmbătă după-amiază, a rămas în fruntea clasamentului cu timpul său de 1m19,457s. Acesta i-a oferit o diferență mică de 0,08s față de Sergio Perez, în timp ce Charles Leclerc de la Scuderia Ferrari a fost la 0,2s în urmă.

Russell

 

Sergio Perez a condus confortabil în prima jumătate a sesiunii de o oră, în timp ce a continuat să își micșoreze cel mai bun tur personal pe pneurile soft cu pereți roșii pentru a-și menține locul în fruntea clasamentului. Lance Stroll a fost primul care a ieșit pe pista complet uscată, optând pentru un set de pneuri medii, fiind urmat rapid de Mick Schumacher de la Haas F1 și de Alfa Romeo al lui Zhou Guanyu.

Lando Norris a stabilit un tur rapid timpuriu pentru a prelua prima poziție cu un timp de 1m23.821s, înainte ca Lewis Hamilton să coboare reperul la 1m21.880s pe un set de pneuri medium după opt minute. Dar apoi a fost Sergio Perez cel care a mutat și, pentru o mare parte din cursa de la începutul după-amiezii, a rămas în fruntea clasamentului, în timp ce a terminat un stint pe Pirelli soft de compoziție C4.

Pilotul de la Red Bull Racing și-a ghidat RB18-ul în jurul turului de trei mile în 1m19.978s pentru a găsi opt zecimi peste coechipierul său inițial, în timp ce Yuki Tsunoda a fost liderul celor de pe mediile de rulare pe locul trei. Sergio Perez a părut să fie într-o cursă cu o treime din capacitate, cu puțin combustibil, pentru a imita cursa de sprint de după-amiază, mai scurtă, deoarece a făcut o serie de tururi în 1m19 și 1m20.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Russell

Prin comparație, Max Verstappen a fost în 1m20 pentru cea mai mare parte a cursei sale cu pneuri soft și a atins ocazional 1m21 pentru a sugera o simulare mai apropiată de marele premiu complet. În timpul stintului său rapid, Sergio Perez s-a îmbunătățit din nou la 1m19,790s pentru a conduce în fața lui George Russell.

Dar Mercedes AMG F1 a revenit pe pistă după o jumătate de oră pentru un tur demonstrativ pe pneuri soft, britanicul înregistrând un 1m19,457s pentru a conduce sesiunea la bordul lui W13 cu 0,3s față de Sergio Perez.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss