More

  Latest Posts

  Marele Premiu al Canadei ar putea fi anulat

  Marele Premiu al Canadei trece printr-o dilemă foarte dificilă. Pandemia cu noul Coronavirus a anulat evenimentul de anul trecut de la Montreal, iar situația pentru anul acesta nu pare prea diferită.

  După ce organizatorii Marelui Premiu al Canadei au aflat că mai au nevoie de șase milioane de dolari pentru a găzdui grand prix-ul în 2021. Pandemia cu Covid-19 a obligat să ia decizia de a organiza evenimentul cu spectatori, în caz contrar ei fiind nevoiți să anunțe anularea grand prix-ului.

  Momentan, decizia nu a fost stabilită. Grand prix-ului canadian este programat pentru data de 13 iunie, pe clasicul traseu semi-stradal Gilles Villeneuve din Montreal. În cazul în care organizatorii vor lua decizia să anuleze Marele Premiu al Canadei, oficialii Formulei 1 au ca varianta alternativă organizarea a unui grand prix în Turcia.

  Marele Premiu al Turciei a fost prezent în calendar în 2020, tot pe motive de Coronavirus. De altfel, cu prilejul GP-ului de la Istanbul Park, Lewis Hamilton a obținut o victorie decisivă în lupta pentru adjudecarea celui de-al șaptelea titlu mondial din prodigioasa sa carieră.

  Canada are actualmente doi piloți pe grila de start din Formula 1, în persoanele lui Lance Stroll și Nicholas Latifi. În trecut, Canada a avut doi piloți câștigători de GP, în persoanele lui Gilles Villeneuve și Jacques Villeneuve, cel din urmă devenind campion mondial în 1997.

  Marele Premiu al Canadei a fost o prezență constantă în Formula 1 încă din anii ’60. Ultima ediție a fost organizată în 2019 și a fost gazda unei controverse după un duel la limită între Sebastian Vettel și Lewis Hamilton.

   

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Autoweek

  Photocredit: Charles Coates/Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss