Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Marele Premiu al Bahrainului va fi organizat cu spectatori în tribune

  Marele Premiu al Bahrainului va fi gazda în 2021 a primului grand prix din calendarul Formulei 1. După ce acum câteva zile, oficialii din Bahrain au anunțat că vor pune la dispoziție vaccinuri pentru cei implicați direct în etapa de Formula 1, astăzi, fanii au primit o veste îmbucurătoare.

  După îndelungi discuții privind prezența spectatorilor în Bahrain, organizatorii grand prix-ului au decis ca în cele din urmă să fie primiți cei care s-au vaccinat anti Covid 19, dar și cei care au trecut deja prin boală și fac dovada că nu sunt infectați din nou.

  „Suntem încântați să putem pune în vânzare biletele pentru cursa de anul acesta. Astfel, le vom da fanilor oportunitatea de vedea de la fața locului spectacolul Formulei 1.” a declarat Shaikh Salman bin Isa Al Khalifa, șeful executiv al circuitului internațional din Bahrain.

  Fanii au fost prezenți la cursele din Marele Circ și anul trecut, dar în număr mult mai redus, datorită restricțiilor impuse de pandemie. Anul acesta, organizatorii curselor vor încerca să găsească strategii viabile prin care să readucă fanii Formulei 1 în tribunele de pe întregul mapamond.

  La cele două curse din Bahrain organizate la sfârșitul sezonului trecut, organizatorii evenimentului au oferit bilete doar celor care au lucrat în sistemul de sănătate și celor care au avut în mod direct de-a face, din prima linie, cu pandemia cu noul Coronavirus.

  Deși inițial, noul sezon de Formula 1 trebuia să înceapă în Australia, toate planurile au fost date peste cap, după ce guvernul australian a intervenit în mod direct în amânarea cursei de la Antipozi pentru luna noiembrie. Astfel, noul sezon de Formula 1 va debuta pe 28 martie, cu prilejul Marelui Premiu al Bahrainului.

  Sursa: GP Fans

  Photocredit: MotorBox


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss