GP24 Media

LATEST POSTS

Marele Premiu al Bahrainului va fi organizat cu spectatori în tribune

Vizualizări: 10285

Marele Premiu al Bahrainului va fi gazda în 2021 a primului grand prix din calendarul Formulei 1. După ce acum câteva zile, oficialii din Bahrain au anunțat că vor pune la dispoziție vaccinuri pentru cei implicați direct în etapa de Formula 1, astăzi, fanii au primit o veste îmbucurătoare.

După îndelungi discuții privind prezența spectatorilor în Bahrain, organizatorii grand prix-ului au decis ca în cele din urmă să fie primiți cei care s-au vaccinat anti Covid 19, dar și cei care au trecut deja prin boală și fac dovada că nu sunt infectați din nou.

“Suntem încântați să putem pune în vânzare biletele pentru cursa de anul acesta. Astfel, le vom da fanilor oportunitatea de vedea de la fața locului spectacolul Formulei 1.” a declarat Shaikh Salman bin Isa Al Khalifa, șeful executiv al circuitului internațional din Bahrain.

Fanii au fost prezenți la cursele din Marele Circ și anul trecut, dar în număr mult mai redus, datorită restricțiilor impuse de pandemie. Anul acesta, organizatorii curselor vor încerca să găsească strategii viabile prin care să readucă fanii Formulei 1 în tribunele de pe întregul mapamond.

La cele două curse din Bahrain organizate la sfârșitul sezonului trecut, organizatorii evenimentului au oferit bilete doar celor care au lucrat în sistemul de sănătate și celor care au avut în mod direct de-a face, din prima linie, cu pandemia cu noul Coronavirus.

Deși inițial, noul sezon de Formula 1 trebuia să înceapă în Australia, toate planurile au fost date peste cap, după ce guvernul australian a intervenit în mod direct în amânarea cursei de la Antipozi pentru luna noiembrie. Astfel, noul sezon de Formula 1 va debuta pe 28 martie, cu prilejul Marelui Premiu al Bahrainului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: GP Fans
Photocredit: MotorBox
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES