GP24 Media

LATEST POSTS

Marele Premiu al Azerbaidjanului va fi organizat fără spectatori

Vizualizări: 9958

La doar câteva ore după ce a fost anunțată prezența spectatorilor la grand prix-ului din Bahrain, organizatorii Marelui Premiu al Azerbaidjanului au anunțat că la ediția din 2021 a cursei nu vor fi vândute bilete fanilor.

După ce anul trecut pandemia cu noul Coronavirus a afectat calendarul Formulei 1, situația pare să îi afecteze în continuare pe organizatorii grand prix-urilor. Dacă anul trecut pandemia a anulat întrecerea din Azerbaidjan, anul acesta, spectatorii vor fi absenți de la grand prix-ul azer.

De altfel, în această după-amiază, oficialii care se ocupă de organizarea Marelui Premiu al Azerbaidjanului au lansat un comunicat de presă prin care au anunțat nefericita știre. “Prioritatea noastră pentru 2021 rămâne sănătatea și siguranța tuturor celor care lucrează și participă la evenimentul nostru.” a declarat Arif Rahimov, promotorul GP-ului.

Ultima oară când cursa a fost organizată cu spectatori, în 2019, 85000 de spectatori au asistat la cele trei zile ale cursei azere. Totodată, prin această știre, Azerbaidjanul devine primul grand prix care anunță absența totală a spectatorilor.

Marele Premiu al Azerbaidjanului este programat să se desfășoare la începutul lunii iunie și este cea de-a șasea etapă din calendarul Formulei 1 din 2021.

Sursa: Reuters
Photocredit: Straits Times
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES