More

  Latest Posts

  Marele Premiu al Australiei ar putea fi mutat definitiv în luna noiembrie

   

  După ce în 2020 a fost anulat în ultimul moment din cauza pandemiei cu Coronavirus, în 2021, Marele Premiu al Australiei va reveni în calendar. Cu toate acestea, tot datorită pandemiei, cursa a fost mutat de la începutul stagiunii la sfârșitul lunii noiembrie.

  Având în vedere situația ivită, Marele Premiu al Australiei ar putea fi mutat de acum încolo definitiv în noiembrie. Nu ar fi pentru prima oară când Australia găzduiește un GP la sfârșitul toamnei, acest lucru fiind o obișnuință în epoca în care cursa era organizată pe circuitul stradal din Adelaide.

  “Nu putem încă vorbi exact despre calendarul din 2021. Întotdeauna ne-am bucurat atunci când a fost vorba să organizăm cursa de deschidere a sezonului în Formula 1. Pentru noi, acest GP reprezintă un eveniment important pentru calendarul evenimentelor din Melbourne.” a declarat Andrew Westacott, directorul companiei organizatoare al Marelui Premiu al Australiei.

  “Ne gândim foarte serios la varianta de a muta cursa în octombrie sau noiembrie. Tradițional, Formula 1 e la începutul sezonului, iar MotoGP spre sfârșit. În cazul în care vom decide astfel, am putea muta cursa de MotoGP la începutul sezonului și cea de Formula 1 spre finalul stagiunii.” a adăugat oficialul australian.

  “Sunt foarte deschis la toate scenariile existente. Înainte să luăm o decizie finală, vom analiza atent toate posibilitățile și oportunitățile pe care o eventuală mutare de calendar ar aduce-o” a concluzionat Westacott.

  Melbourne este gazda tradițională a Marelui Premiu al Australiei începând cu 1996. Înainte de Melbourne, rolul de gazda i-a revenit circuitului stradal din Adelaide, acolo unde, Formula 1 a poposit între 1986 și 1995.

  Sursa: Motorsport.com

  Photocredit: XPB


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss