Latest Posts

Marele Premiu al Australiei ar putea fi mutat definitiv în luna noiembrie

Vizualizări: 28561

 

După ce în 2020 a fost anulat în ultimul moment din cauza pandemiei cu Coronavirus, în 2021, Marele Premiu al Australiei va reveni în calendar. Cu toate acestea, tot datorită pandemiei, cursa a fost mutat de la începutul stagiunii la sfârșitul lunii noiembrie.

Având în vedere situația ivită, Marele Premiu al Australiei ar putea fi mutat de acum încolo definitiv în noiembrie. Nu ar fi pentru prima oară când Australia găzduiește un GP la sfârșitul toamnei, acest lucru fiind o obișnuință în epoca în care cursa era organizată pe circuitul stradal din Adelaide.

“Nu putem încă vorbi exact despre calendarul din 2021. Întotdeauna ne-am bucurat atunci când a fost vorba să organizăm cursa de deschidere a sezonului în Formula 1. Pentru noi, acest GP reprezintă un eveniment important pentru calendarul evenimentelor din Melbourne.” a declarat Andrew Westacott, directorul companiei organizatoare al Marelui Premiu al Australiei.

“Ne gândim foarte serios la varianta de a muta cursa în octombrie sau noiembrie. Tradițional, Formula 1 e la începutul sezonului, iar MotoGP spre sfârșit. În cazul în care vom decide astfel, am putea muta cursa de MotoGP la începutul sezonului și cea de Formula 1 spre finalul stagiunii.” a adăugat oficialul australian.

“Sunt foarte deschis la toate scenariile existente. Înainte să luăm o decizie finală, vom analiza atent toate posibilitățile și oportunitățile pe care o eventuală mutare de calendar ar aduce-o” a concluzionat Westacott.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Melbourne este gazda tradițională a Marelui Premiu al Australiei începând cu 1996. Înainte de Melbourne, rolul de gazda i-a revenit circuitului stradal din Adelaide, acolo unde, Formula 1 a poposit între 1986 și 1995.

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: XPB
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport.com

Latest Posts

Don't Miss