More

  Latest Posts

  Marczyk ia locul 4 în clasamentul ERC1 Junior

  Vizualizări: 2822

  Miko Marczyk și-a subliniat potențialul uriaș, asigurându-și locul al patrulea în clasamentul final al FIA ERC1 Junior. Marczyk s-a ridicat la nivelul așteptărilor la Campionatul European de Raliuri FIA în 2020, după ce a câștigat titlul polonez în sezonul trecut.

  Concurând sub steagul echipei ORLEN, Marczyk și copilotul său Szymon Gospodarczyk au fost cei mai rapizi în etapa de calificare la Raliul Islas Canarias, au condus Raliul Ungariei și au marcat cel mai bun loc al patrulea în clasament în rândul tuturor piloților înregistrați în ERC la Raliul Fafe Montelongo.

  “A fost o provocare, a fost dur, poate chiar mai dur decât mă gândeam înainte de sezon”, a spus Marczyk la finalul Raliului Islas Canarias. „La acest raliu am făcut o treabă bună cu Szymon și mă bucur mai ales că în primul tur al primei zile am avut o strategie greșită a anvelopelor. Am încercat să supraviețuim și nu am făcut greșeli mari.”

  „Al doilea tur a fost mult mai bun și în ultima zi am făcut performanțe destul de bune. Am o mulțime de experiențe noi, bineînțeles că aș vrea să fiu mai rapid, dar câștig experiență tot timpul și sunt foarte fericit că sunt aici la linia de sosire pentru că nu a fost atât de ușor. ”

  Marczyk a condus o Škoda Fabia Rally2 Evo de la Sports Racing Technologies, echipată cu anvelope Michelin.

  Sursa: European Rally Championship
  Photocredit: European Rally Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  European Rally Championship

  Latest Posts

  Don't Miss