GP24 Media

LATEST POSTS

Marczyk ia locul 4 în clasamentul ERC1 Junior

Vizualizări: 13255

Miko Marczyk și-a subliniat potențialul uriaș, asigurându-și locul al patrulea în clasamentul final al FIA ERC1 Junior. Marczyk s-a ridicat la nivelul așteptărilor la Campionatul European de Raliuri FIA în 2020, după ce a câștigat titlul polonez în sezonul trecut.

Concurând sub steagul echipei ORLEN, Marczyk și copilotul său Szymon Gospodarczyk au fost cei mai rapizi în etapa de calificare la Raliul Islas Canarias, au condus Raliul Ungariei și au marcat cel mai bun loc al patrulea în clasament în rândul tuturor piloților înregistrați în ERC la Raliul Fafe Montelongo.

“A fost o provocare, a fost dur, poate chiar mai dur decât mă gândeam înainte de sezon”, a spus Marczyk la finalul Raliului Islas Canarias. „La acest raliu am făcut o treabă bună cu Szymon și mă bucur mai ales că în primul tur al primei zile am avut o strategie greșită a anvelopelor. Am încercat să supraviețuim și nu am făcut greșeli mari.”

„Al doilea tur a fost mult mai bun și în ultima zi am făcut performanțe destul de bune. Am o mulțime de experiențe noi, bineînțeles că aș vrea să fiu mai rapid, dar câștig experiență tot timpul și sunt foarte fericit că sunt aici la linia de sosire pentru că nu a fost atât de ușor. ”

Marczyk a condus o Škoda Fabia Rally2 Evo de la Sports Racing Technologies, echipată cu anvelope Michelin.

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES