More

  Latest Posts

  Marczyk ia locul 4 în clasamentul ERC1 Junior

  Miko Marczyk și-a subliniat potențialul uriaș, asigurându-și locul al patrulea în clasamentul final al FIA ERC1 Junior. Marczyk s-a ridicat la nivelul așteptărilor la Campionatul European de Raliuri FIA în 2020, după ce a câștigat titlul polonez în sezonul trecut.

  Concurând sub steagul echipei ORLEN, Marczyk și copilotul său Szymon Gospodarczyk au fost cei mai rapizi în etapa de calificare la Raliul Islas Canarias, au condus Raliul Ungariei și au marcat cel mai bun loc al patrulea în clasament în rândul tuturor piloților înregistrați în ERC la Raliul Fafe Montelongo.

  „A fost o provocare, a fost dur, poate chiar mai dur decât mă gândeam înainte de sezon”, a spus Marczyk la finalul Raliului Islas Canarias. „La acest raliu am făcut o treabă bună cu Szymon și mă bucur mai ales că în primul tur al primei zile am avut o strategie greșită a anvelopelor. Am încercat să supraviețuim și nu am făcut greșeli mari.”

  „Al doilea tur a fost mult mai bun și în ultima zi am făcut performanțe destul de bune. Am o mulțime de experiențe noi, bineînțeles că aș vrea să fiu mai rapid, dar câștig experiență tot timpul și sunt foarte fericit că sunt aici la linia de sosire pentru că nu a fost atât de ușor. ”

  Marczyk a condus o Škoda Fabia Rally2 Evo de la Sports Racing Technologies, echipată cu anvelope Michelin.

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss