GP24 Media

LATEST POSTS

„Marc pe care îl cunoaștem” a revenit la Assen – Puig

Vizualizări: 14751

Managerul de echipă al Repsol Honda a fost plin de laude pentru Marc Marquez, cel de opt ori campion mondial, după un TT olandez obositor.

MotoGP este un sport frumos, dar brutal. După maximele jubilante ale revenirii la prima treaptă pentru prima dată în 581 de zile la Sachsenring, Marc Marquez și echipa sa Repsol Honda nu au zâmbit vineri seara la Motul TT Assen după ce numărul 93 a suferit un colosal highside în virajul 11.

„Marc pe care îl cunoaștem” a revenit la Assen - Puig

Marc Marquez, bătut și învinețit, a recunoscut că a fost o „scăpare norocoasă” de a ieși relativ nevătămat din accident și a recunoscut că Honda are probleme cu electronica lor. A nu ști de ce are loc un accident este un coșmar pentru piloţi. A fost exact cazul lui Marquez și Honda vineri seara, dar nu au existat astfel de probleme în această măsură – din fericire – pentru restul weekendului.

Sâmbătă, într-un accident din Q1, campionul mondial și-a revendicat cel mai rău rezultat de calificare MotoGP – în locul 20. Și după încercările și necazurile din ultimele 11 luni, l-ai fi iertat pe Marquez că a fost puțin liniștit duminică după-amiază, înainte de o vacanță de vară atât de necesară de cinci săptămâni.

După cum știm, pur și simplu nu a fost cazul. Câștigând opt locuri în turul de deschidere, Marc Marquez a fost în curând în căldura primei bătăliei pentru primii 10. Aleix Espargaro (Aprilia Racing Team Gresini) și Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) nu au putut să se scuture de un Marquez lacom, cu trio-ul separat de doar trei zecimi la steagul în carouri: Bagnaia 6, Marquez 7, Aleix Espargaro 8.

Reflectând la weekendul Motul TT Assen, managerul echipei Repsol Honda, Alberto Puig, a recunoscut că el și echipa știau că TT-ul olandez va fi întotdeauna o poveste diferită de weekendul Sachsenring. Dar am văzut o bucată din Marc Marquez pe care o știm cu toții duminică după-amiază.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Da, Sachsenring este o pistă foarte potrivită pentru Honda și, de asemenea, pentru Marc Marquez. Marc a avut șansa acolo și a apucat-o cu ambele mâini ”, a spus Puig. „În trecut, Assen nu a fost niciodată o pistă ușoară ca aceasta și a fost mult mai dură pentru toți piloții Honda HRC. Am înțeles clar că nu ar fi ușor înainte de a ajunge acolo.

„Marc pe care îl cunoaștem” a revenit la Assen - Puig

„Vineri, prăbușirea lui Marc a făcut ca weekendul să fie și mai complicat. Fără acel accident, cred că ar fi luptat pentru podium, deoarece nu și-ar fi pierdut încrederea. Honda și toată echipa au încercat să reacționeze și să depășească această problemă, dar nu este suficientă. Acum este timpul să vă odihniți și să vă pregătiți bine pentru a doua parte a sezonului.

„Indiferent, am văzut o mare recuperare de la Marc la începutul cursei. A început al 20-lea și a recuperat aproape 10 poziții într-un singur tur, acesta a fost Marc pe care îl cunoaștem. Arată efortul său și potențialul pe care îl are, așteptăm cu nerăbdare să-l revedem în Austria după pauză, când și-a revenit și mai mult. ”

Acum, un timp valoros de odihnă pentru HRC și întregul padoc înainte de a reveni la acțiune în Marele Premiu al Stiriei, în perioada 6-8 august.

Mai multe ştiri despre MotoGP găsiţi AICI!

 

 

Sursa: MotoGP
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES