More

  Latest Posts

  Marc Marquez va rata testul din Qatar

   

  În continuare nerefăcut după accidentarea de anul trecut survenită la Jerez, Marc Marquez este într-o luptă contracronometru pentru a putea fi prezent la debutul noului sezon de MotoGP. Din iulie și până acum, ibericul a fost nevoit să treacă prin intervenții chirurgicale extrem de complicate, care l-au văduvit total de prezența pe circuite în 2020.

  Cu toate acestea, recuperarea decurge bine, iar astăzi, Marc Marquez a fost prezent la prezentarea noii motociclete propuse de Repsol Honda pentru noua stagiune din MotoGP. Sextuplul campion mondial a confirmat la evenimentul Honda că nu va fi prezent la testul din Qatar, cel care premerge noul sezon al motomondialului.

  Mai mult, dincolo de absența din cadrul testului din Qatar, sextuplul campion mondial a recunoscut că nu este sigur de o dată certă a revenirii. Astfel, incertitudinea asupra prezenței sale la startul noului sezon din MotoGP devine din ce în ce mai apăsătoare, iar șansele ca Marquez să fie prezent la etapa din Qatar scad considerabil pe zi ce trece.

  “Recuperarea decurge bine, o iau pas cu pas. De fiecare dată când merg la doctor, primesc vești încurajatoare. Pentru moralul meu, acest lucru e încurajator, mai ales că anul trecut a fost lung și chinuitor. Din nefericire, nici eu, nici doctorii nu știu exact momentul în care voi fi pregătit fizic să revin.” a declarat Marquez.

  “Cel mai important lucru e dat de faptul că cu fiecare săptămână care trece mă simt mai bine și sunt optimist și cred că voi reveni pe motocicletă în cel mai scurt timp cu putință. Doar că nu știu exact când va fi acest lucru.” a conchis marele campion spaniol.

  Marc Marquez a debutat la clasa regină în 2013, an în care s-a și încununat campion mondial alături de Honda în sezonul său de debut. Per total, Marc Marquez are șase titluri mondial la categoria regină, toate alături de Honda. În 2021, el va concura alături de Pol Espargaro în cadrul echipei de uzină Repsol Honda.

  Sursa: Honda Racing Corporation
  Photocredit: Honda Racing Corporation

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Honda Racing Corporation

  Latest Posts

  Don't Miss