More

  Latest Posts

  Marc Marquez va rata testul din Qatar

   

  În continuare nerefăcut după accidentarea de anul trecut survenită la Jerez, Marc Marquez este într-o luptă contracronometru pentru a putea fi prezent la debutul noului sezon de MotoGP. Din iulie și până acum, ibericul a fost nevoit să treacă prin intervenții chirurgicale extrem de complicate, care l-au văduvit total de prezența pe circuite în 2020.

  Cu toate acestea, recuperarea decurge bine, iar astăzi, Marc Marquez a fost prezent la prezentarea noii motociclete propuse de Repsol Honda pentru noua stagiune din MotoGP. Sextuplul campion mondial a confirmat la evenimentul Honda că nu va fi prezent la testul din Qatar, cel care premerge noul sezon al motomondialului.

  Mai mult, dincolo de absența din cadrul testului din Qatar, sextuplul campion mondial a recunoscut că nu este sigur de o dată certă a revenirii. Astfel, incertitudinea asupra prezenței sale la startul noului sezon din MotoGP devine din ce în ce mai apăsătoare, iar șansele ca Marquez să fie prezent la etapa din Qatar scad considerabil pe zi ce trece.

  “Recuperarea decurge bine, o iau pas cu pas. De fiecare dată când merg la doctor, primesc vești încurajatoare. Pentru moralul meu, acest lucru e încurajator, mai ales că anul trecut a fost lung și chinuitor. Din nefericire, nici eu, nici doctorii nu știu exact momentul în care voi fi pregătit fizic să revin.” a declarat Marquez.

  “Cel mai important lucru e dat de faptul că cu fiecare săptămână care trece mă simt mai bine și sunt optimist și cred că voi reveni pe motocicletă în cel mai scurt timp cu putință. Doar că nu știu exact când va fi acest lucru.” a conchis marele campion spaniol.

  Marc Marquez a debutat la clasa regină în 2013, an în care s-a și încununat campion mondial alături de Honda în sezonul său de debut. Per total, Marc Marquez are șase titluri mondial la categoria regină, toate alături de Honda. În 2021, el va concura alături de Pol Espargaro în cadrul echipei de uzină Repsol Honda.

  Sursa: Honda Racing Corporation

  Photocredit: Honda Racing Corporation


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss