More

  Latest Posts

  Marc Marquez speră să revină în șaua motocicletei în Qatar

  La nouă luni după accidentarea odioasă suferită de Marc Marquez în grand prix-ul inaugural din 2020 de la Jerez, spaniolul se pregătește foarte intens pentru revenirea în șaua motocicletei Honda. De altfel, Marquez a fost trecut de Honda pe lista de start pentru Marele Premiu al Qatarului.

  Marc Marquez se află într-o luptă contracronometru pentru a-și intra în forma fizică optimă pentru a putea fi prezent la startul Marele Premiu al Qatarului, gazda primei etape din 2020 a campionatului mondial de motociclism viteză. Momentan, spaniolul a fost trecut pe lista de start pentru Marele Premiu al Qatarului.

  “Echipa medicală a fost verificat radiografia brațului  și se observă o progresie satisfăcătoare a osaturii. Din acest, Marquez poate să-și intensifice antrenamentele de recuperare și se poate întoarce la curse.” a scris în raportul medical emis de doctorii care au făcut evaluările fiziologice ale spaniolului.

  “Senzațiile brațului sunt foarte bune. Am început să lucrez la partea de forță, iar progresia este foarte rapidă. Diferențele dintre brațul stâng și cel drept se reduc de la zi la zi, iar la nivel cardiovascular sunt pregătit să revin.” a declarat Marc Marquez.

  Spaniolul a vorbit și despre greutățile fizice prin care a trecut după accidentarea suferită la Jerez. “Acum o lună îmi era dificil și să fac un duș, să deschid ușa sau să mănânc. E o luptă mentală, trebuie să te lupți cu dubiile tale. A trecut mult până când m-am reobișnuit să folosesc brațul drept.” a încheiat pilotul spaniol.

  Marc Marquez a câștigat de-a lungul carierei șase titluri mondiale la categoria regină, toate alături de Repsol Honda. Pilotul spaniol a fost absent întreg sezonul trecut după ce a avut o accidentare la Jerez.

  Sursa: Motorsport Magazine

  Photocredit: Motorsport Magazine


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss