Latest Posts

Marc Marquez speră să revină în șaua motocicletei în Qatar

Vizualizări: 10649

La nouă luni după accidentarea odioasă suferită de Marc Marquez în grand prix-ul inaugural din 2020 de la Jerez, spaniolul se pregătește foarte intens pentru revenirea în șaua motocicletei Honda. De altfel, Marquez a fost trecut de Honda pe lista de start pentru Marele Premiu al Qatarului.

Marc Marquez se află într-o luptă contracronometru pentru a-și intra în forma fizică optimă pentru a putea fi prezent la startul Marele Premiu al Qatarului, gazda primei etape din 2020 a campionatului mondial de motociclism viteză. Momentan, spaniolul a fost trecut pe lista de start pentru Marele Premiu al Qatarului.

“Echipa medicală a fost verificat radiografia brațului  și se observă o progresie satisfăcătoare a osaturii. Din acest, Marquez poate să-și intensifice antrenamentele de recuperare și se poate întoarce la curse.” a scris în raportul medical emis de doctorii care au făcut evaluările fiziologice ale spaniolului.

“Senzațiile brațului sunt foarte bune. Am început să lucrez la partea de forță, iar progresia este foarte rapidă. Diferențele dintre brațul stâng și cel drept se reduc de la zi la zi, iar la nivel cardiovascular sunt pregătit să revin.” a declarat Marc Marquez.

Spaniolul a vorbit și despre greutățile fizice prin care a trecut după accidentarea suferită la Jerez. “Acum o lună îmi era dificil și să fac un duș, să deschid ușa sau să mănânc. E o luptă mentală, trebuie să te lupți cu dubiile tale. A trecut mult până când m-am reobișnuit să folosesc brațul drept.” a încheiat pilotul spaniol.

Marc Marquez a câștigat de-a lungul carierei șase titluri mondiale la categoria regină, toate alături de Repsol Honda. Pilotul spaniol a fost absent întreg sezonul trecut după ce a avut o accidentare la Jerez.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Motorsport Magazine
Photocredit: Motorsport Magazine
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Magazine

Latest Posts

Don't Miss