Acasă Moto Marc Marquez se „bucura” ca dominatia Ducati a inceput tarziu

Marc Marquez se „bucura” ca dominatia Ducati a inceput tarziu

0
Marc Marquez se „bucura” ca dominatia Ducati a inceput tarziu
2017 MotoGP Championship - Round 15 Motegi, Japan. Sunday 15 October 2017 Marc Marquez, Repsol Honda Team, Jorge Lorenzo, Ducati Team, Andrea Dovizioso, Ducati Team World Copyright: Gold and Goose / LAT Images ref: Digital Image 22085

Marquez rasufla usurat ca Ducati are o crestere in forma ce a aparut cam tarziu. Chiar daca bestia rosie s-a impus in ultimele 3 etape, inceputurile de sezon nefaste atat ale lui Lorenzo si Dovizioso au creat un ecart foarte mare fata de Marc.

Ibericul a recunoscut ca pachetul motorului RC213V a fost cel mai bun la inceputul campaniei, dar crede ca Ducati le-a luat fata. De aceeasi parere se afla si celalalt pilot HRC, Dani Pedrosa. Valentino Rossi pune ascensiunea celor de la Ducati pe seama lui Gigi Dall’Igna.

„Cea mai buna motocicleta pare sa fie Ducati, dar mereu este un compromis intre piloti sau chiar in echipa.”, a declarat Marquez. „Motorul e super rapid, mai ales cand este tinut drept.”, este de parere si Pedrosa.

Foto – Motorsportimages


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.