Latest Posts

Marc Marquez rămâne optimist în privința revenirii sale

Vizualizări: 11395
După accidentarea înfiorătoarea suferită la Jerez în debutul stagiunii precedente, Marc Marquez a fost scos din cărțile pentru titlul mondial. Mai mult din cauza incidentului, spaniolul a ratat tot restul sezonului, iar revenirea sa este acum sub pericol.
De altfel, Marquez va rata testul din Qatar care se va desfășura cu doar o săptămână înainte de prima cursă a sezonului, organizată pe același circuit. Cel mai probabil, pilotul Honda va rata prima cursă din 2021, chiar dacă acest lucru nu a fost confirmat sau infirmat până acum.

“Mi-e dor de echipă. Mi-e dor să concurez, îmi lipsește adrenalina. În mod normal, nu-mi prea plac asemenea evenimente de lansare, dar, datorită situației ivite, mi-a fost dor. În prima parte a accidentării, mi-a fost dor de partea competitivă.” a declarat Marquez.

“Apoi mi-a fost dor de echipă, de atmosfera circuitelor. Îmi e dor de toate evenimentele, de interviuri, de jurnaliști. Sunt optimist și simt că totul va reveni la normal cât mai curând.” a continuat pilotul echipei Honda.

Marc Marquez a fost ulterior întrebat și de posibilii rivali pentru noul sezon. Spaniolul a răspuns politicos, afirmând că nu este interesat de rivali, ci de propria lui recuperare. Cu toate acestea, el a considerat că Yamaha, Ducati și Suzuki sunt cei care vor fi principalii rivali pentru 2021.

“În primul rând, Suzuki. Mir este campionul mondial și el este cel care trebuie să își apere titlul. Suzuki a făcut o treabă fabuloasă anul trecut, prin urmare, ei sunt cei de bătut. Apoi Yamaha, Ducati și chiar și KTM, mai ales că Oliveira a câștigat ultima etapă. Dar, momentan nu mă privește, mă concentrez pe recuperare.” a concluzionat Marc Marquez.

Noul sezon din MotoGP va începe în luna aprilie, cu prilejul rundei din Qatar, gazda tradițională a primei etape din motomondial în ultimul deceniu și jumătate.

Sursa: Crash.net
Photocredit: Red Bull
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Crash.net

Latest Posts

Don't Miss