More

  Latest Posts

  Marc Marquez rămâne optimist în privința revenirii sale

  După accidentarea înfiorătoarea suferită la Jerez în debutul stagiunii precedente, Marc Marquez a fost scos din cărțile pentru titlul mondial. Mai mult din cauza incidentului, spaniolul a ratat tot restul sezonului, iar revenirea sa este acum sub pericol.
  De altfel, Marquez va rata testul din Qatar care se va desfășura cu doar o săptămână înainte de prima cursă a sezonului, organizată pe același circuit. Cel mai probabil, pilotul Honda va rata prima cursă din 2021, chiar dacă acest lucru nu a fost confirmat sau infirmat până acum.

  “Mi-e dor de echipă. Mi-e dor să concurez, îmi lipsește adrenalina. În mod normal, nu-mi prea plac asemenea evenimente de lansare, dar, datorită situației ivite, mi-a fost dor. În prima parte a accidentării, mi-a fost dor de partea competitivă.” a declarat Marquez.

  “Apoi mi-a fost dor de echipă, de atmosfera circuitelor. Îmi e dor de toate evenimentele, de interviuri, de jurnaliști. Sunt optimist și simt că totul va reveni la normal cât mai curând.” a continuat pilotul echipei Honda.

  Marc Marquez a fost ulterior întrebat și de posibilii rivali pentru noul sezon. Spaniolul a răspuns politicos, afirmând că nu este interesat de rivali, ci de propria lui recuperare. Cu toate acestea, el a considerat că Yamaha, Ducati și Suzuki sunt cei care vor fi principalii rivali pentru 2021.

  “În primul rând, Suzuki. Mir este campionul mondial și el este cel care trebuie să își apere titlul. Suzuki a făcut o treabă fabuloasă anul trecut, prin urmare, ei sunt cei de bătut. Apoi Yamaha, Ducati și chiar și KTM, mai ales că Oliveira a câștigat ultima etapă. Dar, momentan nu mă privește, mă concentrez pe recuperare.” a concluzionat Marc Marquez.

  Noul sezon din MotoGP va începe în luna aprilie, cu prilejul rundei din Qatar, gazda tradițională a primei etape din motomondial în ultimul deceniu și jumătate.

  Sursa: Crash.net

  Photocredit: Red Bull


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss