More

  Latest Posts

  Marc Marquez, fără rival în calificările de la Silverstone

  Calificările clasei MotoGP au ținut capul de afiș al zilei de sâmbătă. După ce ieri, Fabio Quartararo a dat tonul acțiunii în primele antrenamente libere.

  O primă prima lovitură de teatru a venit încă din Q1. Revenit după o accidentare îndelungată, Jorge Lorenzo a avut o prestație catastrofală. Triplul campion mondial a încheiat abia al 11-lea în prima secvență și va porni de pe locul 21.

  Andrea Dovizioso și Alex Rins au fost cei care au trecut mai departe în Q2. A doua secvență de calificări a debutat cu un Fabio Quartararo dezlănțuit. Francezul a avut primul timp reper în majoritatea sesiunii.

  Finalul anunța un nou pole position pentru Quartararo. Din păcate pentru el, alți trei piloți nu au fost de acord cu situația din clasament. Valentino Rossi a fost primul care a coborât sub recordul lui Quartararo. În scurt timp, Jack Miller a realizat al doilea tur cronometrat și l-a aruncat pe Quartararo pe ultima treaptă a podiumului.

   

  Lovitura decisivă a fost dată de Marc Marquez. Campionul mondial in exercițiu a spulberat orice șansă pentru un pole istoric al lui Valentino Rossi și a coborât timpul reper al zilei cu aproape jumătate de secundă sub referința italianului.

  Rossi a fost nevoit să se mulțumească cu locul secund și cu titlul neoficial de best of the rest. Alături de Marc Marquez și Valentino Rossi va mai lua loc în prima linie a grilei de start și Jack Miller, australianul fiind cel mai bine clasat pilot cu motocicletă Ducati.

  Fabio Quartararo a încheiat calificările doar pe patru și a fost la sub două minute de un nou pole position istoric. Alături de tânăra revelație franceză, in a doua linie a grilei de start vor mai lua loc Alex Rins și Maverick Vinales.

  Câștigătorul din Austria, Andrea Dovizioso, a sosit abia pe locul al șaptelea. De remarcat diferența minoră intre Valentino Rossi si Andrea Dovizioso, piloții clasați pe locul secund si locul al șaptelea fiind despărțiți de mai puțin de două zecimi.

  Cursa clasei MotoGP va avea loc mâine, 25 august, startul urmând să fie dat la ora 15.

   

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss