More

  Latest Posts

  Marc Marquez este motivat să revină

  Marc Marquez recunoaște că este motivat să revină, în momentul în care își vede adversarii, încercând neîndemânatici să ia titlul. Marquez este amuzat de greșelile copilărești pe care rivalii săi le fac într-un sezon atât de ofertant ca acesta, fiind motivat să se recupereze mai repede, pentru a reveni în cursă chiar luna aceasta.

  Campionul de șase ori în MotoGP, nu s-a mai urcat pe motor, din luna iulie a acestui an, din a doua etapa de la Jerez, după ce și-a fracturat mâna, în deschiderea sezonului. Leziunea a fost mai serioasa decât se credea, așadar, i-a fost sugerat inițial, să rămână pe din afară în 2020. În orice caz, Marc a spus că ar putea reveni într-una din cele două etape din Aragon, de lafinalul lunii octombrie.

   

  Și dacă se întoarce anul acesta în competiție, ar fi complicat să mai facă vreo impresie în ceea ce privește titlul, totuși prezența s-a, ar îmbunătății dinamica pe grilă. În momentul de față, doar șase piloți au ajuns pe podium în acest sezon, iar 4 dintre ei, pentru prima dată în carieră. Primii 7 în clasament sunt despărțiți de doar 36 de puncte.

  Tocmai aceste detalii îl motivează pe Marquez. Pilotul Repsol Honda, spune că e frustrat deoarece nu poate lupta și el pe circuit: „Sunt nervos când privesc cursele de acasă. Când văd că rivalii mei nu reușesc să obțină prea multe puncte, îmi doresc și mai mult să mă intorc.”

   

  Marquez spune totuși, că nu va reveni dacă forma fizică nu îi permite, deși observă îmbunătățiri. „Și fizic și mental sunt ceva mai bine, m-aș întoarce mâine dacă ar fi după mine, dar nu e posibil. Dar simt că va fi curând.”

  „Mentalitatea mea e aceeași: să fiu la limită, să forțez mâna, dar să respect ce zic medicii. Când mă voi urca pe motor, abordarea nu se va schimba, voi trece la atac.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss