Latest Posts

Marc Marquez este motivat să revină

Vizualizări: 10149

Marc Marquez recunoaște că este motivat să revină, în momentul în care își vede adversarii, încercând neîndemânatici să ia titlul. Marquez este amuzat de greșelile copilărești pe care rivalii săi le fac într-un sezon atât de ofertant ca acesta, fiind motivat să se recupereze mai repede, pentru a reveni în cursă chiar luna aceasta.

Campionul de șase ori în MotoGP, nu s-a mai urcat pe motor, din luna iulie a acestui an, din a doua etapa de la Jerez, după ce și-a fracturat mâna, în deschiderea sezonului. Leziunea a fost mai serioasa decât se credea, așadar, i-a fost sugerat inițial, să rămână pe din afară în 2020. În orice caz, Marc a spus că ar putea reveni într-una din cele două etape din Aragon, de lafinalul lunii octombrie.

Marc Marquez este motivat să revină

 

Și dacă se întoarce anul acesta în competiție, ar fi complicat să mai facă vreo impresie în ceea ce privește titlul, totuși prezența s-a, ar îmbunătății dinamica pe grilă. În momentul de față, doar șase piloți au ajuns pe podium în acest sezon, iar 4 dintre ei, pentru prima dată în carieră. Primii 7 în clasament sunt despărțiți de doar 36 de puncte.

Tocmai aceste detalii îl motivează pe Marquez. Pilotul Repsol Honda, spune că e frustrat deoarece nu poate lupta și el pe circuit: „Sunt nervos când privesc cursele de acasă. Când văd că rivalii mei nu reușesc să obțină prea multe puncte, îmi doresc și mai mult să mă intorc.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Marc Marquez este motivat să revină
 

Marquez spune totuși, că nu va reveni dacă forma fizică nu îi permite, deși observă îmbunătățiri. „Și fizic și mental sunt ceva mai bine, m-aș întoarce mâine dacă ar fi după mine, dar nu e posibil. Dar simt că va fi curând.”

„Mentalitatea mea e aceeași: să fiu la limită, să forțez mâna, dar să respect ce zic medicii. Când mă voi urca pe motor, abordarea nu se va schimba, voi trece la atac.”

Marc Marquez este motivat să revină

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss