GP24 Media

LATEST POSTS

Marc Marquez este motivat să revină

Vizualizări: 9715

Marc Marquez recunoaște că este motivat să revină, în momentul în care își vede adversarii, încercând neîndemânatici să ia titlul. Marquez este amuzat de greșelile copilărești pe care rivalii săi le fac într-un sezon atât de ofertant ca acesta, fiind motivat să se recupereze mai repede, pentru a reveni în cursă chiar luna aceasta.

Campionul de șase ori în MotoGP, nu s-a mai urcat pe motor, din luna iulie a acestui an, din a doua etapa de la Jerez, după ce și-a fracturat mâna, în deschiderea sezonului. Leziunea a fost mai serioasa decât se credea, așadar, i-a fost sugerat inițial, să rămână pe din afară în 2020. În orice caz, Marc a spus că ar putea reveni într-una din cele două etape din Aragon, de lafinalul lunii octombrie.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

 

Și dacă se întoarce anul acesta în competiție, ar fi complicat să mai facă vreo impresie în ceea ce privește titlul, totuși prezența s-a, ar îmbunătății dinamica pe grilă. În momentul de față, doar șase piloți au ajuns pe podium în acest sezon, iar 4 dintre ei, pentru prima dată în carieră. Primii 7 în clasament sunt despărțiți de doar 36 de puncte.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Tocmai aceste detalii îl motivează pe Marquez. Pilotul Repsol Honda, spune că e frustrat deoarece nu poate lupta și el pe circuit: „Sunt nervos când privesc cursele de acasă. Când văd că rivalii mei nu reușesc să obțină prea multe puncte, îmi doresc și mai mult să mă intorc.”

 

Marquez spune totuși, că nu va reveni dacă forma fizică nu îi permite, deși observă îmbunătățiri. „Și fizic și mental sunt ceva mai bine, m-aș întoarce mâine dacă ar fi după mine, dar nu e posibil. Dar simt că va fi curând.”

„Mentalitatea mea e aceeași: să fiu la limită, să forțez mâna, dar să respect ce zic medicii. Când mă voi urca pe motor, abordarea nu se va schimba, voi trece la atac.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES