Latest Posts

Marc Marquez: Acum nu este momentul să ne luptăm pentru podiumuri.

Vizualizări: 13183

Marc Marquez spune că „acum nu este momentul să se lupte pentru podium” în MotoGP, în timp ce încearcă să găsească o direcție de set-up care să funcționeze cu motocicleta Honda 2022.

Câștigătorul spaniol a șase campionate mondiale a avut un început dificil în campania din 2022 și a avut dificultăți în a înțelege motocicleta Honda MotoGP revizuită radical, care este acum mai mult înclinată spre spate pentru a îmbunătăți tracțiunea.

Terminând al cincilea în cursa de deschidere a Qatarului 2022, prima sa cursă de la câștigarea GP Emilia-Romagna 2021, după ce o căzătură de dinaintea antrenamentelor din Portugalia l-a lăsat cu o viziune dublă care l-a obligat să renunțe la ultimele două runde, Marc Marquez a fost apoi exclus din Marele Premiu al Indoneziei, când o căzătură violentă la încălzire l-a lăsat cu o comoție cerebrală. Acest lucru a dus la revenirea problemelor de vedere dublă care l-au forțat să nu participe la următorul GP al Argentinei.

Marc Marquez

El a revenit pentru GP-ul Americilor de săptămâna trecută, unde a terminat pe locul șase după o revenire uimitoare de pe ultimul loc, când o problemă cu motocicleta sa l-a făcut să se îndepărteze cu greu de linia de start. Marc Marquez se află acum pe locul 13 în clasament, după ce a obținut doar 21 de puncte din 100 posibile.

Trecând la faza europeană a campionatului, care începe, weekendul viitor, în Portugalia, Marc Marquez nu crede că are performanțele necesare pentru a lupta pentru victorii pe fiecare circuit – dar crede că acum nu este momentul să se gândească la podiumuri. „Acum trebuie să înțelegem care este nivelul nostru pe circuitele europene, care nu cred că este nivelul pentru a lupta pentru victorie în fiecare cursă”, a declarat Marc Marquez la COTA. „Dar un alt lucru important, pe un circuit pe care îl cunosc foarte bine (COTA), știu exact unde sunt punctele slabe ale motocicletei”.

„Am făcut deja presiuni asupra celor de la Honda pentru a le spune “trebuie să muncești acolo și acolo” dacă vrei să fii competitiv în următoarele curse. Este adevărat că Pol Espargaro pilotează bine pe unele circuite, Takaaki Nakagami pilotează bine pe unele circuite. Dar avem câteva puncte slabe pe care trebuie să le îmbunătățim dacă vrem să fim constanți pe toate circuitele de curse”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Marc Marquez

„Ceea ce am învățat este că în acest campionat, cu această motocicletă, nu poți prezice GP-ul. Nu poți merge la un GP și să spui ‘în acesta voi câștiga, în acesta voi termina în primii cinci, în acesta voi termina în primii zece. Nu știi. În timpul weekend-ului trebuie să accepți unde te afli și dacă ești pe locul 10, ești pe locul 10. Dar bineînțeles că îmi voi asuma riscul, iar obiectivul este să încerc să construiesc podiumul în fiecare cursă. Dar acum nu este momentul să ne luptăm pentru podium”.

Coechipierul lui Marc Marquez, Pol Espargaro, a încheiat cursa de la COTA pe locul 13, după ce s-a luptat cu o toxiinfecție alimentară, și este singurul pilot Honda care a urcat pe podium până acum în 2022, după ce a terminat al treilea în Qatar.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss