Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Maramureșul are din nou etapă de Viteză în Coasta: 29-30 august pe Gutâi

  După o pauză de nouă ani, Maramureșul reintră în calendarul automobilistic pentru a găzdui – sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv – etapa a patra din Campionatul Național de Viteză în Coastă Total. Desfășurată în zilele de 29 și 30 august 2020, pe drumul național DN18 (Pasul Gutâi) care leagă municipiul Baia Mare de Maramureșul istoric, competiția organizată de ACS XPO Racing din Baia Mare vine cu o serie de surprize care nu fac decât să reconfirme, dacă mai era nevoie, profesionalismul și ospitalitatea a locuitorilor din acest nord de țară.

  Dacă pentru veteranii sportului auto din România, Gutâiul nu mai are nevoie de nicio prezentare, cei din generația tânără sunt mai puțin familiarizați cu locul care te trimite cu gândul la Iadul Verde. Și cum altfel să numești traseul de 5,2 km al cărui asfalt impecabil șerpuiește prin verdele crud al pădurii, ajungând ca la un moment dat să-ți ofere nici mai mult nici mai puțin de șase ace de păr pe durata unui singur minut, anunță organizatorii printr-un comunicat.

  Conștienți de contextul economic dificil creat de pandemia Covid-19, clubul organizator vine nu doar să readucă Gutâiul în calendarul național dar și să sprijine piloții care vor alinia la start. În acest sens, fiecare concurent va primi un voucher de combustibil în valoare de 200 de Lei precum și facilități la cazare. Astfel, piloții interesați se vor putea caza în municipiul Baia Mare la Hotelul Carpați, beneficiind de un preț preferențial redus cu 15% față de tariful de recepție (camera single standard – 180 de Lei/noapte, camera dublă/twin – 230 de Lei/noapte, camera matrimonială 240 de Lei/noapte), precum și pachete atractive de servire a mesei. Pentru cei care doresc o cazare în apropierea traseului, Complexul Turistic Șuior pune la dispoziție camere în regim demipensiune la prețul de 120 de Lei/noapte/persoană. Complexul este situat la doar 3 km de zona unde va fi amenajat parcul de service. Atât Hotelul Carpați cât și Complexul Turistic Șuior beneficiază de spații generoase pentru parcare.

  Concursul propriu-zis va fi precedat în ziua de vineri de prezentarea oficială a concurenților, care se va desfășura în centrul istoric al municipiului Baia Mare, sub rezerva restricțiilor impuse de autorități în vederea prevenirii răspândirii noului corona virus. Evenimentul se bucură de susținerea autorităților locale, atât a Primăriei municipiului Baia Mare cât și a Consiliului Județean Maramureș.

  “Suntem conștienți că responsabilitatea este mare și apreciem faptul că F.R.A.S are încredere în noi. Suntem un grup numeros de iubitori ai sportului automobilistic care dorește să își aducă aportul pentru reînvierea tradiției competițiilor auto pe drumurile asfaltate din județul nostru. Viteza în coastă și raliul care s-au desfășurat în trecut pe drumurile din Maramureș au oferit întotdeauna un spectacol frumos, apreciat atât de spectatori cât și de concurenți”, spune Ionuț Pîrvu – președintele XPO Racing.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss