GP24 Media

LATEST POSTS

Managerul lui Raikkonen explică gândirea din spatele mutării la Sauber.

Vizualizări: 10471

Managerul lui Kimi Raikkonen, Steve Robertson, a vorbit deschis despre decizia finlandeză de a-și prelungi cariera de Formula 1 prin semnarea cu Sauber după ieșirea sa de la Ferrari.

Raikkonen, (39), a semnat un contract de doi ani cu echipa cu care și-a făcut debutul în F1 în 2001.

Robertson spune că pasiunea lui Raikkonen pentru F1 a însemnat că nu a fost gata să înceapă sau să încerce altă categorie încă, chiar dacă el nu a mai rămas opțiuni în fața grilei după ce și-a pierdut scaunul Ferrari. “Kimi vrea să conducă autoturismele F1, îl iubește”, spune Robertson. Oamenii sunt surprinși pentru că au condus Ferrari de atâția ani, cei mai mulți oameni așteptau să se pensioneze, să stea pe iahtul său și să se bucure de restul vieții.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Dar îi place să conducă autoturismele de la F1, de la asta. Kimi îi place să fie la limită. Dacă nu face asta, vrea să meargă în motocross, dar acesta este vârful pentru el. Și odată ce am știut că nu se va întâmpla o prelungire a contractului la Ferrari, el a vrut să facă o înțelegere cu Sauber.

Cred că trebuie să te uiți și la situația lui Sauber. Cu doi ani în urmă, ar fi plecat acolo când echipa se va afla pe spate? În primul rând, nici nu l-ar fi putut oferi, și în al doilea rând era o corabie care se scufunda. Acum au luat pe Kimi, unul dintre piloții de top din F1, un campion mondial, și își arată intenția, unde vor să fie.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ar fi putut să ia un pilot care să aducă bani. La sfârșitul zilei, două partide vor același lucru, vrea să-i ajute.

Robertson este convins că Raikkonen nu va deveni frustrat în următoarele două sezoane prin faptul că nu are o mașină care este cel puțin capabilă să provoace victorii. Personal nu cred că se va întâmpla. Pentru că la sfârșitul zilei va lucra cu echipa pentru a încerca să îmbunătățească lucrurile. El știe în mod real ceea ce primește. Nu trebuie să facă acest lucru, o face pentru că simte că îi poate ajuta.

“red că aveți o mentalitate diferită. Aș spune că acum golul către echipele mai mari sa lărgit. Dacă ați putea spune chiar acum, să luați locurile a șaptea [în clasament] pentru următorii doi ani – aș semna pentru asta. Pentru că asta ar fi cel mai bun absolut.

Trebuie să fii și realist, și el ar fi mândru de asta, ca să-i ajute să crească. El realizează că victoriile, cu excepția cazului în care este o cursă absolut ciudată, nu se vor întâmpla. Dar în ceea ce privește dezvoltarea, are multe de oferit. Știe că este un rol diferit de Ferrari. Experiența lui Kimi, accentul pus pe dezvoltarea, îi poate ajuta într-adevăr să ajungă acolo unde doresc să fie într-un mod mult mai rapid.

Robertson compară situația lui Sauber cu cea de la Lotus, unde lui Raikkonen i sa acordat mai multă libertate decât la McLaren sau Ferrari. Oamenii mi-au spus că au simțit că Kimi era cel mai relaxat atunci. Îmi amintesc că Eric Boullier a spus în acel moment: “Noi nu punem multe cerințe asupra lui Kimi, ne dăm seama ce îl face fericit și ce nu, și l-am lăsat să fie”.

Apoi, el simte că poate fi mai mult el. În echipe ca Ferrari există mai mult o structură corporativă acolo, și este diferit.

Photocredit: Getty Images

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES