Latest Posts

Mahindra: Nu știam cum să câștigăm un campionat

Vizualizări: 11656

Șeful Mahindra Racing, Dilbagh Gill, spune că echipa sa „nu știa cum să câștige un campionat” în cel de-al patrulea sezon al Formula E, unde încercarea lor de a ridica trofeul a fost zădărnicită de mai multe probleme.

Producătorul Indian a condus campionatul 2017/18 la echipe în urma victoriei lui Felix Rosenqvist, din ce-a de-a doua cursă din Hong Kong, rezultat dublat de o a doua victorie săptămâna următoare în Marrakesh.

Dar, Rosenqvist, care de asemenea conducea în clasamentul piloților după Marrakesh, ulterior a avut parte de abandonuri de la conducerea cursei în Mexic și în Roma, iar colegul său de echipă, Nick Heidfeldd a avut parte de trei abandonuri consecutive între cursele din Santiago și Punta Del Este.

Mahindra a terminat pe patru în campionatul la echipe, cu un loc mai jos decât în sezonul trei, în care au și debutat. Diferența la final a fost de 126 de puncte față de echipa câștigătoare, Audi.

Gill a explicat că, în ciuda faptului că echipa sa era mai mult decât capabilă să câștige curse bazate pur pe merit, nu era suficient de matură pentru a menține un șir de rezultate pozitive, lucru foarte necesar pentru a câștiga un titlu.

„Trebuie să revizuim unele lucruri pe care le-am făcut în sezonul trei, în principal consistența,” Gill spune celor de la Motorsport.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Unul dintre piloți ar fi pe podium în fiecare cursă și trebuie să lucrăm să revenim la forma aia momentan.

„Victoriile sunt faine, dar în același timp trebuie să ne gândim la consistență, și să ne construim campionatul în timp.

„Știam cum să câștigăm curse, dar nu știam să câștigăm un titlu.

„Așadar, cred că vom învăța împreună cum să menținem o lupta la titlu, cum să menținem un șir de victorii, pentru că am avut momente de brilianță în curse individuale.

„Am îmbunătățit echipa considerabil în ultimele două luni. Avem foarte mulți oameni noi.

„Deci, presiunea asupra echipei a scăzut un pic. Și avem puțin mai mult timp să muncim din greu.”

Story-credit: Motorsport.com

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss