More

  Latest Posts

  Mahindra: Nu știam cum să câștigăm un campionat

  Șeful Mahindra Racing, Dilbagh Gill, spune că echipa sa „nu știa cum să câștige un campionat” în cel de-al patrulea sezon al Formula E, unde încercarea lor de a ridica trofeul a fost zădărnicită de mai multe probleme.

  Producătorul Indian a condus campionatul 2017/18 la echipe în urma victoriei lui Felix Rosenqvist, din ce-a de-a doua cursă din Hong Kong, rezultat dublat de o a doua victorie săptămâna următoare în Marrakesh.

  Dar, Rosenqvist, care de asemenea conducea în clasamentul piloților după Marrakesh, ulterior a avut parte de abandonuri de la conducerea cursei în Mexic și în Roma, iar colegul său de echipă, Nick Heidfeldd a avut parte de trei abandonuri consecutive între cursele din Santiago și Punta Del Este.

  Mahindra a terminat pe patru în campionatul la echipe, cu un loc mai jos decât în sezonul trei, în care au și debutat. Diferența la final a fost de 126 de puncte față de echipa câștigătoare, Audi.

  Gill a explicat că, în ciuda faptului că echipa sa era mai mult decât capabilă să câștige curse bazate pur pe merit, nu era suficient de matură pentru a menține un șir de rezultate pozitive, lucru foarte necesar pentru a câștiga un titlu.

  „Trebuie să revizuim unele lucruri pe care le-am făcut în sezonul trei, în principal consistența,” Gill spune celor de la Motorsport.com

  „Unul dintre piloți ar fi pe podium în fiecare cursă și trebuie să lucrăm să revenim la forma aia momentan.

  „Victoriile sunt faine, dar în același timp trebuie să ne gândim la consistență, și să ne construim campionatul în timp.

  „Știam cum să câștigăm curse, dar nu știam să câștigăm un titlu.

  „Așadar, cred că vom învăța împreună cum să menținem o lupta la titlu, cum să menținem un șir de victorii, pentru că am avut momente de brilianță în curse individuale.

  „Am îmbunătățit echipa considerabil în ultimele două luni. Avem foarte mulți oameni noi.

  „Deci, presiunea asupra echipei a scăzut un pic. Și avem puțin mai mult timp să muncim din greu.”

  Story-credit: Motorsport.com

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss